Hősök 4. évad – December 2-től a TV2 műsorán Téma: Egyéb kategória

A TV2 végre folytatja a Hősök című sorozat vetítését, December 2-ától, minden vasárnap 22:55-től veszi kezdetét hazánkban az utolsó, azaz a negyedik évad, ami összesen tizennyolc epizódos. Annak idején a Hősök volt az egyik kedvenc sorozatom, imádtam a mitológiáját, tök érdekesnek tartottam a történetét, és a szereplőket is megkedveltem. Aztán, mint minden hasonszőrű széria esetében, itt is elég hamar elmúlt a kezdeti varázs, tele lett problémákkal a show: rengeteg új szereplőt hoztak be, egy kicsit követhetetlenné vált a sztori.

A minőségbéli változás meglátszott az amerikai nézettségen is, ami olyan mélységekbe süllyedt végül, hogy az NBC kaszálni kényszerült. A szakértők szerint amúgy a széria végét az írósztrájk okozta, emiatt lett ugyanis csak a második évad tizenegy epizódos, és van benne ráció, mert látszódik is a nézettségi adatokon, mekkora a szakadék a második illetve a harmadik évad között.

Itthon a tv2 vetítette, hatalmas promóciót kapott, de a Fábry Show ellen csütörtökönként nem volt sok esélye, igaz, képes volt számottevő adatokat produkálni, legalábbis az első évad mindenképp. Jómagam az első két évadot végig néztem, valahol a harmadik közepén járhatok, de szerintem adok majd még egy esélyt, amint a meglesz a teljes sorozat szinkronnal, neki is esek. Addig megkérdeznélek titeket, azokat, akik már látták a finálét, volt valamilyen lezárás? Illetve, várjátok az “új” évadot? Ha igen, ne felejtsétek, December 2, Vasárnap, 22.55 – Hősök, negyedik évad a TV2 műsorán.