Szavazz – Ki legyen a The Glee Project nyertese? Téma: Egyéb kategória

Ezen a héten volt a The Glee Project második évadának utolsó előtti adása, eldőlt, kik azok az emberkék, akik bejutottak a nagy fináléba. Remélem a fenti kép és a lenti szavazás nem lesz spoileres senkinek, és ez a két nap elegendő volt a szintre hozásra. Bízom benne, hogy senkinek sem rontottam el a szórakozását.

Az utolsó előtti adás rendkívül izgalmasra sikeredett. Megszülethetett az eddigi legérdekesebb zenés videó, ráadásul most mindenki énekelhetett egy utolsót, a Glee összes írója előtt. Kirajzolódhatott az, ki és miért kényszerült távozásra: Lilly kapcsán megijedtek, hogy mennyire lehet majd rendezni őt – Nikki pedig boldogan említette, a műsorfolyam kezdetén, a lány pont emiatt állt a kiesés szélén. Ennek ellenére nagyon meglepett a Lily kiesése, mert annyira színes egyéniség volt, a lányok között egyértelműen a kedvencem. Hiányozni fog. Az, hogy Michael nem jut el a fináléba az utóbbi hetek alapján evidens volt, és számítottam is a kiesésére, de azt nem hittem volna, hogy egy adásban kiszórnak két embert. Ez azt jelentené, hogy lesz két második helyezett két résszel, és egy nyertes a hét epizóddal? Vagy most tényleg csak egy nyertes lesz?

Három versenyző maradt tehát. Aylin a jókedvű, mókás és mindig vicces lány, aki a komoly oldalát is megmutatta, ha kellett. Ali az ezerarcú tolószékes lány, aki tényleg végig jól teljesített a verseny folyamán, noha néhol egy kicsit mesterkéltnek éreztem őt. Illetve, de nem utolsó sorban Blake, az idei évad “Samuel”-je, aki végig egyenletes volt, dögös is volt, jól is játszott, és csak egyszer hibázott, amikor hamis mert lenni a stúdióban. Így tippre szerintem utóbbi lesz a nyertes, de jómagam annak örülnék, ha Aylin kapná azt a hét részt. És ti, hogy vagytok vele? Szavazzatok, kommenteljetek 🙂

Kit látnál legszívesebben a The Glee Project 2 nyerteseként?

  • Aylin Bayramoglu (40%, 19 Votes)
  • Blake Jenner (40%, 19 Votes)
  • Ali Stroker (20%, 9 Votes)

Total Voters: 47