Botrány: Colton Haynes meleg képei Téma: Egyéb kategória

A minap rákerestem Colton Haynes biográfiájára, és elég érdekes dolgok derültek ki a Teen Wolf szexi sztárjával kapcsolatban. Olyanok, amik engem eléggé megleptek. Aztán miután tovább kutattam, úgy-ahogy világossá vált az, hogy mi is folyik itt. Bár, nem volt egyszerű, hogy Haynes ügyvédje szépen megpróbálta eltüntetni a világhálóról az információkat, igaz, mindtől megszabadulni nem tudott.

Az világos volt eddig is, hogy Colton a karrierjét modellkedéssel kezdte, a fiatal srác pedig minden lehetőséget megragadott arra, hogy pénzt keressen. 2006-ban, az XY nevű amerikai meleg magazinban bevállalt egy olyan fotósorozatot, ahol egy helyes fiúval csókolózik és hülyül – és ennyit, nem többet. Ez alapján nem kellene meglepődnie senkinek, hiszen Darren Criss is ugyanezt teszi heteró színészként a Glee forgatásai alatt, és számos példa adódik még arra, hogy egy heteroszexuális színész bevállal egy meleg csókot, ha a szerepe ezt kívánja meg. 2011 márciusában megkérdezték a színészt, hogy utólag mit gondol a történtekről, a képek nyilvánosságra kerüléséről. Azonban, konkrét válaszra nem méltatta az újságírókat. Így nyilatkozott a srác a dolgokról:

“Bárki felléphet az internetre, és bármit megírhatnak bárkiről. Ezek az emberek nem is tudják, hogy egész idő alatt csak táplálják a gyűlöletüket. A szomorú része pedig az, hogy tényleg elhiszik azt, én elolvasom azt, amit írnak. Sok embert jobban érdekel az,  hogy a csodálatos Beyoncé terhes-e, vagy kivel randizik Taylor Swift. Megbecsülik a kemény munkájukat és a tehetségüket. Ez szívás. A munka az munka, és minden, amit tettem, hozzásegített ahhoz, ahol ma lehetek. És ezért hálás vagyok”

Valószínűleg sok heteroszexuális színész kerül hasonló helyzetben fiatalkorában, a karrierje elején. Feltűnt ez a lehetőség, bevállalta, biztos jól is keresett vele. Engem inkább az a határozott fellépés lepett meg, amivel megpróbálta eltüntetni ezeket a képeket. Érthető, hogy egy fiatal színész számára az ilyen kompromittáló fotók nem feltétlenül előnyösek, de azért eltüntetni nem kell őket. Matt Boomerről is kikerült nem egy smárolós kép a világhálóra, mégsem csapott körülötte felhajtást, bevallotta, hogy meleg, és ennyi, a karrierje töretlenül ível felfelé. Colton azonban inkább ügyvédet fogadott, aki megpróbálta eltüntetni azt, amit nem lehetett. Egyszerűbb lett volna egy nyilatkozatot kiadni a dolgokról. Mindenesetre Colton karrierje töretlenül ível felfelé, ez pedig nem ennek, a már rég lecsengett botránynak, hanem a tehetségének és nem utolsó sorban a sármjának köszönhető.

Azok pedig, akik kíváncsiak azokra a bizonyos képekre, íme. Megtekintés kizárólag tizennyolc év feletti látogatók részére, a pornográfnak minősülő tartalom miatt.