A Szent Johanna Gimi – Áprilisban folytatás! Téma: Egyéb kategória

Már nem kell sokat várni és végre megjelenik Leiner Laura sikerregényének, a Szent Johanna Giminek a negyedik része, ami a “Barátok” alcímet viseli. Már Április 8-án és 9-én hozzá juthatsz a könyvhöz, ha elmész a budapesti L & L könyvesboltba (1136, Hegedűs Gyula u. 39.).  Ha ekkor szerzed be a könyvet, akkor az író, Leiner Laura dedikálja is neked. A könyvesboltokban egyébiránt Április 14-től lehet majd kapni az új kiadványt.

És hogy miről fog szólni az új könyv? Íme, a hivatalos ismertető! Reni és Virág ismét nagyon jó barátok a nagy konfliktus után. Virág nemcsak Doriánnal szakított, hanem emós külsejével is: mostantól vidám cuccokban jár, és még a szemüvegét is hajlandó hordani. Reni igyekszik kihasználni minden percet, amit Arnolddal tölthet, ám Cortez ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel, ezért a két fiú között egyre nő a feszültség… Mindezek mellett fontos szerepet kap még a második félévben egy mangakiállítás, Ricsi új robogója, Cortez nagymamája, egy éjszaka a Balaton-parton és az iskolai könyvtár… Az osztály továbbra is a “legbalhésabb” társaság az iskolában, és a tanulásban sem jeleskednek. A sok panasz miatt még a nyár eleji párizsi csereutazás is veszélybe kerül…

Szent Johanna Fanok figyelem!
 Holnap nektek különösen érdemes lesz az oldalra látogatni, hiszen egy exkluzív meglepetéssel kedveskedek nektek és persze minden látogatónak.