Hollywood friss szingli sztárjai: Eva Longoria, Jessica Biel és Blake Lively Téma: Egyéb kategória

– Eva Longoria: Miután Tony Parker megcsalta, Eva elvált tőle, most pedig egy fiatalabb srác, Eduardo Cruz oldalán vigasztalódott – aki mellesleg Penélope Cruz öccse. Mellesleg, a friss pár nemrég kibérelt egy jachtot ahol remekül érzik magukat. Eva ezt írta a twitterére: “Újrakezdeni nehéz, de az élet megy tovább“. Hajrá Eva!

– Jessica Biel: Három évig járt Justin Timbalerke énekes-színésszel, a rajongók pedig azt hihették hogy a kapcsolatukból akár házasság is lehet. Mégis, szakítottak, Jessica pedig ismét a szingli létben él, legutóbb is egyedül vett részt egy családi eseményen, ahol az öccse, Justin születésnapját ünnepelték.

– Ashlee Simpson: A jól értesültek szerint már be is adta a válási papírokat – a házassága csődbe ment az egykori tini-idol, Pete Wentz énekessel. Ettől függetlenül közös gyermekük, Bronx nevelésében Pete is kiveszi a részét, akinek még mindig van egy biztonsági kulcsa a házhoz, ahol Ashlee él a két éves fiával.

– Vanessa Hudgens: Miután véget ért a románca Zac Efronnal – akivel továbbra is baráti kapcsolatot ápol, – a 22 éves sztár sorra járja a hollywoodi partikat, legjobb barátnői, Brittany Snow és Ashley Tisdale oldalán. Vanessa pedig egyre jobban kezd belerázódni a szingliségbe, bár a pletykák szerint a Journey 2: Mysterious Island c. film forgatásán összejött Josh Hutchersonnal.

-Blake Lively: Gossip Girl sztárjánál sosem lehet tudni hogy épp kivel nyomul, az biztos, hogy sokáig alkotott egy párt Penn Badgley-vel, nemrég pedig két hollywoodi szépfiú, Ryan Gosling és Leonardo Dicaprio is Blake hálójába kerültek – legalábbis ezt vélik tudni a a bennfentes pletykagépezetek. Addig is amíg nincs semmi hivatalos bárki előtt ott az esély, hogy ő lehessen Miss Lively új kedvese!