90210 – Az újjászületés mestere Téma: Egyéb kategória

A blog régi olvasói tudják, indulásának évének a 90210-et tartottam a szezon legjobbjának, minden egyes részét imádtam. A második szezon viszont viszonylag gyenge volt, és nem is hittem hogy harmadik évad ennyire jó lehet. Tévedtem: a 90210 jobb mint valaha. Egész egyszerűen olyan profin oldották meg az eddigi négy részt, hogy azt se tudom melyik szál a legérdekesebb.  Azok számára akik nem látták még az új részeket, SPOILERES információk lesznek.

Teddy + Silver: Igen, legjobban az ő szálát vártam, egész egyszerűen kíváncsi voltam arra, hogy oldják meg a meleg szálat, hiszen a második évadban a srác karaktere úgy lett felépítve mint a tipikus nőfaló macsó, akit csak egy nő tudott megszeliditeni, az pedig Silver. Ahogy kitalálták a sérülést, az alkoholmámor miatt eltöltött meleg éjszakát, mint ötlet zseniális. Leginkább az tetszik, ahogy Teddy kezeli az egészet. Annyira tipikus, mintha önmagával harcolna. A negyedik részben előadott “Én nem vagy meleg mint te” kirohanása volt az epizód csúcspontja – legalábbis a számomra. Kíváncsi vagyok hogy viszik tovább ezt a történetrészt, mivel eddig nagyon jól végezték az írók a munkájuk.

Naomi: Végre, engedik Anna Lynne McCord-ot játszani. Komolyan, három évet kellett rá várni, de a vágyam teljesült, Naomi végre túllépett a szokásos egydimenziós karakterén, és feléledt benne az ember – és ezt mekkora öröm nézni! A megerőszakolós történetszál bevezetése telitalálat volt, remélem nem zárják le túl hamar. Mr. Cannon megérdemli a büntetését!

Dixon + Ivy + Oscar: Ha megunnánk a szerelmi háromszöget akkor sincs gond, Tasha gondoskodott arról, hogy a 90210 további részei se legyenek unalmasak. Az hogy ebben a tinisorozatban is szerepet kapjon a HIV, nagyon okos ötlet volt. Pláne azért, mert nagy valószínűséggel Dixon is beteg, hiszen Tasha beadta neki hogy terhes, ergó nem védekeztek minden egyes alkalommal. Kíváncsi leszek hogy kezelik a szálat. Egyébként, Oscar már kezd idegesíteni, az egyetlen szerencséje a kockahas, amit részenként többször is felvillant. Na jó, az a pont is tetszik hogy Ivy anyjával kavar, na meg a nemrég kiderült “bosszút állok” szál se tűnik unalmasnak.

Adrianna: Végre! Annyira örülök hogy halljuk Jessicát énekelni, mivel a hangja csodálatos. Ráadásul most különösképp izgalmasnak látszik Adrianna jövője, bár szerintem nem húzzák el sokáig, hiszen Javier dalainak az ellopásával, a menedzser képbe jövetelével egyre tarthatatlanabbnak látszik Ade állapota…

Annie + Liam: Amióta a képb ejött Liam azóta várom hogy történjen valami Annie-vel. Most végre sikerült. Igen, az ő száluk a ‘legszappanoperásabb’, amit néhol meghúztam volna, gondolok itt elsősorban Liam hirtelen felbukkant testvérére, aki összejött Annievel, ennek dacára még ők is érdekesek.

Ahogy látjátok, az összes főszereplővel történik valami, és tényleg egyre izgalmasabbak a részek. Csak egy dolgot sajnálok: az egyre csökkenő nézettséget. Ha továbbra is így folytatja a sorozat nem hiszem hogy lesz 4. évad, pedig az első évad minősége most tért csak igazán…

Értékelés: 10/10
Ha az első két évadot nem láttad, akkor is kezdj bele nyugodtan a harmadikba, nem fogsz csalódni. Az eddigi legjobb részeit produkálja a sorozat, igazi élvezet minden egyes perce a sorozatnak!