Született Feleségek – 6.06. Téma: Egyéb kategória

A hatodik évad részei eddig is nagyon jók voltak, panaszra pedig most sincs okunk. Jó, az csak egy dolog hogy Juanita ügyes-bajos dolgait kezdem unni, de ettől függetlenül pörög rendesen a Gaby-Carlos szál is.
Én Richard Burgit egyre jobban kedvelem. A korábbi részekben is mindig izgalmas szerepkört töltött be, és úgy érzem ez most sem változott. A jelenetei izgalmasak, és tetszik amit Karl karakterével művelnek, ráadásul Bree elővarázsolja egy olyan oldalát amiről el sem hittük hogy létezik. Most hogy Orson is rájött hogy valami nincs rendben, kíváncsian várom hogy reagálja le a dolgokat.

Susan-Mike-Katherine szerelmi háromszög azt hiszem ebben a részben csúcsosodott ki igazán, a kérdés csupán annyi, hova tovább. Mert az biztos hogy Katherine elvesztette a józan eszét. Vajon lesz megállás a lejtőn?
Drea de Matteo jelenléte nagyon jót tett a szériának, imádom az olasz nőt ^^ A titok újabb része lehet az anyja, akivel szemmel láthatólag találkozni szeretne, de nem teheti… Az anyja Danny-ről is tud, ergo köze lehet a rejtélynek a sráchoz. Csaknem az igazi apával van kapcsolatban a dolog? Bár ez olyan “Dylanes” lenne ^^

Összeségében nagyon tetszenek ezek a részek, kíváncsian várom mit hoz a jövőt. Lindsey Fonseca (Dylan) ugyanis visszatér forgatni, és amit eddig tudhatunk róla, hogy már anyuka és gyermeke is van, szóval érdekes lesz ha visszatér az anyjához. Mellesleg ebben a hónapban érkezik a repülő is. Ohh, azt hiszem ez még csak a jéghegy csúcsa!
Értékelés: 10/10