One Tree Hill: Széljegyzet a hetedik évad első részéről Téma: Egyéb kategória

Amikor először olvastam a Sorozatjunkie-n arról, hogy Chad Michael Murray és Hilarie Burton elhagyják a sorozatot, elkeseredtem.Nem tudtam elhinni hogy nélkülük még ugyanaz maradhat a sorozat. Ahogy elkezdődött az évad, az érzés csak erősödött bennem. Erre paff, Jamie megkapja Lucas ajándékát, hozzá a levél, amiben Keith-et emlegeti. És ekkor vált világossá: örülök hogy Luke elment. Mert elegem van már Keith-ből. Igen, meghalt. Már négy éve, de minden részben felemlegették a dolgot, amitől nekem már teljesen herótom volt. Persze megértem, ha meghal az ember aki felnevel, nehezen teszed túl magad rajta. És ez a sorozatban is remekül volt ábrázolva. Csak, már kicsit sok volt a jóból. Peyton is kezdett unalmassá válni, szóval örülök hogy távoztak.

Az új szereplők jól teljesítettek. Robert Buckley teste magáért beszél, és szerintem színésznek sem utolsó. A karaktere is elég érdekesnek hangzik, szóval örülök hogy beválogatták. Haylie húga elég gagyi, nehezen tudom elképzelni hogy egy épkézláb karakter szülessen meg belőle. Volt egy idézet, ami nagyon megindító volt, hadd mutassam meg mire gondoltam:

Régen mindig azon tűnődtem miért is vagyok életben. Hisz’ nem élek. Ez az én poklom. Ott ültem a sötétben, egyedül, összetörve. Ültem egyedül a folyóparti kosárlabdapályán, és vártam a halált. Azt mondták csupán néhány napom van hátra. Ez 14 hónapja történt. Egykor én is féltem. Haldokoltam. De kétségbeesésemben válaszút előtt álltam. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. De nem muszáj a cselekedeteink alapján élnünk. Már közel 37 millió másodperc, 10,000 óra és 14 hónap telt el, mióta rájöttem mit tettem, és megváltoztam. A múlt hibáinak terheit vedd le a vállaidról,És ha ez megvan, akkor a szíved megerősödik. Én csak tudom. Az enyémnek már rég le kellett volna állnia. Ez nem jelenti azt, hogy amit tettél, azt elfelejtik. Amit elkövettél, azt nem lehet visszavonni. És azt sohasem feledik. “