Sabrina, a tiniboszorkány a Viasat3on! Téma: Egyéb kategória

Fantasztikus hírem van! A Viasat3 megismétli a Sabrina a tiniboszorkányt! Nekem gyerekkorom egyik kedvence volt, aminek már az első része teljesen elvarázsolt. Ha jól rémlik a tv2-n láttam először, de a végét a Viasat3-on néztem meg, hiszen ők adták le a végéig.

A sorozat története pofon egyszerű, adott Sabrina a tinédzserlány, aki a nagynénjeivel él, akik boszik. De ez titok. Ám Sabrina betölti a tizenhatot, és megkapja az erejét, és meg kell tanulnia használnia azt, ebben segítenek a nagynénik. Mivel Sabrina hatalmas erővel bír, nem játszhat vele kénye-kedve szerint, pedig mivel ő a suli egyik lúzere, néha jól jönne…

A varázsvilág felbukkanása sok konfliktussal jár, mindezt a különleges világot pedig egy sablonos tini-soap-ba ültették az alkotók. De még milyen jól! A legtöbb rész kiszámítható, és külön-külön is élvezhetők, habár néha nehéz követni hogy Sabrina és szerelme Harvey mikor járnak, és mikor nem. A minőségromlást ezt a széria se kerülhette el, de az leginkább a vége felé tapasztalható, amikor Sabrina egyetemre jár és elköltözik a nagynéniktől, számos poénforrástól fosztva meg a nézőket.