Pár gondolat a Bűbájos boszorkák sorozatzárójáról! Téma: Egyéb kategória

Tegnap véget ért a Bűbájos boszorkák sokadik ismétlése is a tv2-n:utoljára zárult be a bűvös kapu. Kevés sorozatot ér ekkora megtiszteltetés: egy grandiózus finálé. Amikor bizony minden szál elvarrásra kerül, egy nagyon izgalmas és szenzációs trükkökkel megspékelt rész kerülhet a nagyérdemű elé.

Persze így sem fenékig a tejfel: engem speciel zavart, hogy az utolsó jelenetekben nem volt kint kép a falon Prue-ról. Persze tudom, miután Shannen Doherty kilépett, a készítők megfogadták hogy többet nem szerepeltetik. De egy aprócska képpel elismerték volna a három éves munkáját, hogy a show annak idején szinte csak miatta kapott kiemelt figyelmet a média részéről.

Egy kicsit látszódott már hogy a 7.évaddal le akarták zárni anno a sorozatot, a nyolcadik szezon pedig csak meglepés volt a készítőknek: de valljuk be, nagyon jók lettek a záró részek. Kaley Couco szerepeltetése csak pluszt hozott, nagyon jól oldódott fel Billie karaktere, és tetszett hogy a végén a főgonosz egy ember volt, ilyenkor kerülnek elő a lelki dilemmák: egy démont bármikor megölsz, de egy embert?

Phoebe karakterét sokáig nem tudtam hova tenni, számomra furcsa volt ez a ‘vampból érett nő leszek előttetek’ dolog. Őszintén bevallom, őt rühelltem a legjobban, de a nyolcadik évadban megkedveltem őt is.

Végig nagyon szerettem a sorozatot, de nem sajnálom hogy vége. Ne értsétek félre, nézném még a 12. évadot is, de aztán jönne a 13. és az unalomvölgy, mint a Vészhelyzet vagy a Hetedik Mennyországesetében. A Bűbájos boszorkák dicsőséggel távozott, a csúcson lett vége. És így szép kerek a történet 🙂