close

Könyvkritika

Imádok olvasni – ezzel a kijelentésemmel remélem nem vagyok egyedül :) Az utóbbi időszakban egyre több könyvet olvasok, az oldalon pedig egy-egy kritika részeként az adott regényről adódott gondolataim pedig szívesen megosztom veletek. Természetesen az amit írok nem egyenlő a szentírással. Könnyen lehet az, hogy amelyik könyvet én borzasztónak vélem, az másnak pont a kedvencévé vált. Mindazonáltal úgy érzem nincs azzal baj, ha nem egyeznek a vélemények, hiszen sosem árt más aspektusból megközelíteni az olvasási élményünket, továbbá a változatosságtól olyan gyönyörű ez a világ.

Összegyűjtöttem az eddigi kritikákat, így ha olvasnivalót keresel, nézz szét, és biztos találsz valami érdekeset. A kritikák döntő többsége spoiler-mentes, pont azért, hogy felkeltse az érdeklődést. Jó böngészést.

*** A legfrissebb könyvkritikákat itt találod | Utolsó friss: 2014. augusztus 08. ***

A

B

C

CS

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

SZ

T

U

V

Z

2 hozzászólás

  1. Szia Tibi. Olvasni valo utan kutatva keveredtem ide a blogodra, Katona Andrë-Mennyi idonk van? c. konyve erdekelt volna… Aztan olvastam a kritikadat es megfogadtam a tanacsodat, megvettem az Ethan es Cartert. Nagyon tetszett :) tudnal nekem ajanlani meg hasonlo konyvet? Ezer koszi, Gaben.

Leave a Response