Főoldal A Kiemelt cikkek Telik az idő: 10 éves lett a Media Addict!

Telik az idő: 10 éves lett a Media Addict!

1
Oszd meg!

Ó, 2008! Még futott a Született feleségek, nagyban találgattuk, hogy ki lehet Gossip Girl, Matt Lanter itthon Az Elnöknőben hódított, akkor kezdte el ismételni a Viasat 3 a Gilmore Girlst, és ott én is beleszerettem, és tökre örültem a közelgő 90210 feldolgozásnak, különösen a hírnek, hogy Shannen Doherty is visszatér benne. Mellesleg, abban az évben jelent meg a Twilight – Alkonyat regény.

Tíz év. Mennyi minden történt azóta! Teljesen megváltoztak a weboldalak, más a trendi, mint anno. Sőt, tíz éve még Facebook sem volt elterjedt, az oldalad reklámozása azt jelentette, hogy affiliate cserét kötöttél más oldalakkal, és bíztál benne, hogy jönnek majd a látogatók.

És mi a helyzet a sorozatokkal? Egyértelműen tévézés aranykorát éljük, több száz sorozat fut, köztük olyan zseniális magyarok is, mint a Korhatáros szerelem. Akkor még mondhattuk, hogy “nem tudunk mit nézni“, akkor még azt is megnéztük, ami kevésbé jó, mert nem volt olyan nagy választék. Bezzeg most! Azt sem tudom hová kapjak, mit nézzek. És ez annyira jó!

Nos, tíz év hosszú idő.Az egész világ megváltozott. De a Media Addict még itt van. Igaz, kevés frissítéssel, csökkentett üzemmóddal, betöltési problémákkal (dolgozom rajta. Látja majd valaki egyáltalán ezt a posztot?). De sok olyan oldal van, ami velem együtt indult, amit anno nézegettem, és ma sehol sincsenek. A Media Addict viszont itt van, és itt is marad.

Köszönöm ezt a tíz évet, remek menet volt. Hamarosan pedig olyan meglepetéssel jelentkezem, amiről a tíz évvel ezelőtti énem azt mondta volna, sosem leszek rá képes. Hogy miről is van szó? Legkésőbb március végén kiderül.

Addig is, üdv itt minden régi és új arcnak.

1064 <- Az összes oldalletöltés 4 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Szia,
    Boldog születésnapot !!!! (utólag is).

    Kiváncsian várom,hogy milyen megleptéssel rukkolsz elő,sok sikert annak megvalósitásához !

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here