Főoldal Hírek Egy kedvencem máris akad A Dal 2018 mezőnyéből

Egy kedvencem máris akad A Dal 2018 mezőnyéből

5
Oszd meg!

2018. január 20-án startol A Dal új évada, így pár hét múlva eldől, kit küldünk az Eurovízióra. Már nagyon várom a műsort, és naná, hogy a dalokba is belehallgattam. Az összeset még nem toltam le, de egybe már beleszerettem.

Az x-Faktor felfedezettje, Dánielfy Gergely dala rabolt el eddig leginkább. Amikor először hallottam, nem szerettem bele, olyan unalmasnak tűnt, hiába van benne az a gyönyörű hegedűszólam.

Viszont másodszori, harmadszori hallgatásra teljesen a fülembe kúszott a dal, már értem és szeretem a különleges hangulatát, az apró rezdüléseket, azt, ahogyan Dánielfy hangja változik a refrénnél. És az is varázslatos, amilyen finomsággal énekli végig.

Egyelőre nem tudom elképzelni az Eurovízión, talán ha hallom élőben, és látom a hozzá tervezett színpadi előadást jobb esélyt adok neki. Viszont ez így akkor is hatalmas meglepetés volt. Részemről eddig ő a nyerő.

danielfy

1656 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

 1. Én még akkor hallottam ezt a dalt először, mikor a hivatalos oldalra feltöltöttek mindegyikből 30 másodpercet. Már akkor nagyon tetszett a részlet, de azért abból még nem lehetett messzemenő következtetéseket levonni, de ez így egyben is nagyon szép. Mintha hangilag is érett volna a srác, és én is kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lesz a műsorban.

 2. Nekem megvan az összes dal, és rengeteget hallgatom őket. A személyes listámat megjelenése óta ez a dal vezeti, imádom.
  Valami csodálatos, különleges hangulata van.Mindig megérinti az ember szívét, aminikor hallgatja.
  Az ESC-re viszont nem küldeném, ugyanis ez a dal a szövegével együtt zseniális, anélkül szerintem nem tudna érvényesülni.A döntőben viszont nagyon reménykedem, a srácnak az is nagy népszerűséget hozhatna.

  • De szuper, hogy más is szereti :) Szerintem is nagyon hangulatos.
   És igen, én se hiszem, hogy az Eurovízión olyan nagy sikere lenne, de sokat számít a színpadi kép is. Plusz ByeAlex is sikeres volt, szóval’

 3. Nekem Knoll Gabi dala jön be nagyon, főleg a refrénnél, annyira laza és fülbemászó az egész! De sajnos a vetélytársait elnézve, ennek a dalnak semmi esélye sincs kijutni. :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here