Főoldal A Kiemelt cikkek Ebben az 5 sorozatban biztosan láthattad Matt Lantert

Ebben az 5 sorozatban biztosan láthattad Matt Lantert

0
Oszd meg!

Ki a kedvenc színészem? Nos, a válasz már tíz éve ugyanaz. Matt Lanter! Oké, nem tagadom, először a külsejével nyűgözött le, az viszont érzésem szerint tagadhatatlan, hogy az elmúlt évtizedben színészként is hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Most, hogy megszületett Lanter kislánya (amihez grat!), összegyűjtöttem 5 olyan sorozatot, ami valamilyen szinten fontos volt Matt Lanter karrierje szempontjából. Mert bár szerepelt ő a Pitch Perfect harmadik részében, az ismertségét azért a sorozatoknak köszönheti.

matt-lanter-commander-in-chief

Az Elnöknő (2005 – 2006)

A sorozat hősnője Geena Davis volt, aki az első amerikai elnöknőt játszotta. No, az ő fia volt Matt Lanter. Nem volt túl nagy szerep, a szokásos lázadó tini karakterét hozta.

Számomra pedig azért is kedves ez a sorozat, mert egyrészt imádtam a történetet, másfelől itt szerettem bele Matt Lanterbe több, mint tíz évvel ezelőtt.

matt-lanter-heroes

Hősök (2006)

Az elnöknő kaszája után Lanter egy fanfavorit sorozatban kapott szerepet. Igaz, nem volt itt sokáig, mindössze öt részen keresztül.

Egy Brody nevű srácot alakított, aki a Hayden Panettiere által alakított Claire életét keserítette meg kőkeményen.

matt-lanter-90210

90210 (2009 – 2013)

Az igazi áttörést egyértelműen Liam Court szerepe hozta meg számára. Kezdetben csak pár rész erejéig szerepelt volna, de annyira megszerették a nézők, hogy főszereplői rangot kapott.

A sorozat gazdag gimisek életét követte nyomon, a Beverly Hills 9010 spin-off szériája volt. Lanter egy zűrös múltú srácot alakított, összejött kábé az összes női főszereplővel, és meglehetősen sokszor dobta le a ruháit.

TCA JANUARY 2014

Star-Crossed: Rossz csillagzat (2014)

A 90210 kaszája után Lanter egy másik CW sorozatban is főszerepben kapott. Itt egy olyan világban vagyunk, amiben az ufók leszállnak a földre, embernek néznek ki. Lanter alakította Romant, az ufó srácot, akit gimibe küldenek, ahol belezúg egy emberlányba, aki korábban megmentette az életét.

A széria csak egy évadot élt meg, sajnos függővéggel zárult. Viszont ami itt fura volt: Lanter harminc évesen alakított gimnazistát. És itt már nem volt hiteles.

matt-lanter-Timeless

Timeless: Időutazók (2016 – ???)

Hála az égnek Lanter napjainkban is látható egy szériában, ezúttal az amerikai NBC megbízásából. Itt már egy felnőtt katonát alakít, aki időutazónak áll, hogy elfogjon egy bűnözőt, aki meg akarja változtatni a jelent.

A sorozat meglehetősen szórakoztató, Lanter szerepe is üdítő, jó végre, hogy korának megfelelő karaktert alakít. Az ő karizmája nélkül kétségkívül nem lenne annyira szerethető a Timeless. Aminek a második évada idén debütál. (Már alig várom!)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here