Wow! Meleg szereplő coming outol egy Disney Channel sorozatban!

  1
  Oszd meg!

  Végre! Már régóta várom azt, hogy a Disney is felismerje azt, hogy az LMBT karakterek mellőzése a filmjeiből és sorozataiból 2017-ben már gáz, és igenis fel kell vállalniuk ezt a témát is. a Szépség és a szörnyeteg Gastonja után egy újabb mérföldkőnek örülhetünk.

  Most derült ki, hogy a Disney Channelen futó Andi Mack sorozat második évadában az egyik szereplő coming outolni fog. Ilyenre korábban a csatornán még nem került sor. A Good Luck Charlie egy részében volt egy leszbikus szülőpáros vendészereplőként. De azóta sok idő telt el.

  JOSHUA RUSH, PEYTON ELIZABETH LEE, SOFIA WYLIE

  Az Andi Mack sorozat hősnője a 13 éves Andi, akinek a két jó barátja Cyrus és Jonah, utóbbiba szerelmes a lány. Cyrus is rájön, hogy többet érez barátságnál Jonah iránt, és ezt bevallja a közeli barátnőjének, Buffynak, aki megértően fogadja mindezt, és mindent megtesz, hogy segítsen neki.

  A történet során pedig végignézhetjük, hogy Cyrus miként fedezi fel önmagát, és hogyan segítenek neki a barátnői, Buffy és Andi. (Milyen menő már ez a Buffy név!)

  A döntést nagyon pozitívan fogadták a meleg szervezetek, mint a GLAAD, és a színészek is nagyon örültek, hogy részt vehetnek egy ennyire újító dologban. Egy biztos, ez mindenképpen egy hatalmas mérföldkő, ami biztos magával hoz majd pár botrányt, de szerintem megéri, mert ez a történetszál pozitív változást hozhat.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here