Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Young Sheldon – A The Big Bang Theory spin-off

Pilotkritika: Young Sheldon – A The Big Bang Theory spin-off

0
Oszd meg!

Aki régóta figyelemmel követi az oldalt emlékezhet, hogy nagyon szerettem a The Big Bang Theory első évadát. A másodiknál viszont kaszáltam, mert nagyon megváltozott a sorozat alaphangulata. Ennek dacára kíváncsi voltam a Young Sheldonra.

A sorozat Sheldon gyerekkorát hivatott bemutatni, a srác 9 éves, és most kerül középiskolába. Az első rész pedig nagyon jól felvázolta, hogy mire számíthatunk: egy nem túl gazdag családra, amire akaratlanul is nagy nyomást helyez a kis Sheldon, hiszen zseni, és emiatt nagyon sok mindenben másként viselkedik.

young-sheldon-03

A lényeg szerintem itt azon volt, hogy vajon sikerül-e szerethetővé tenni a gyerek Sheldont. Jelentem, nálam teljes siker. Jól átjöttek a furcsaságai, de ezzel együtt a szerethető, aranyos oldala is. Imádtam a pillanatokat, amikor előtört a korafelnőttből a kisfiú. Ian Armitage remekül hozza a karaktert, és nagyon szeretem Jim Parsons narrálását is.

A család többi tagja is szimpatikus, jól felvázolták, hogy mire számíthatunk a folytatásban. Jól átjött az, hogy miben és hogy szenved a húg és a báty Sheldon miatt, de sajnáltam, hogy kimaradt az, ami a szülőknél: hogy bár Sheldonz zseni, és emiatt nem a legegyszerűbb vele élni, de ott a szeretet, ami mindent felold. Remélem ez a tesóknál is előjön majd.

A pilotban a humor is tök jól működött. Imádtam Sheldon egysorosait, nagyon ütős a kémia a szülők között, és emiatt a humoros szituk is jól átjönnek. Sheldon ikertesója, Missy egyszerűen imádnivaló, olyan kis szarkasztikus, meg kell zabálni. Egyelőre várom, hogy Sheldon bátyjának, George-nak is megtalálják a hangját.

young-sheldon-02

Értékelés: 9/10

Húsz percbe nem sok mindent lehet betuszkolni, de egy biztos, az alapján amit láttam, nekem bejön a Young Sheldon, és mindenképpen meg szeretném majd nézni az első évadot.

Neked is ajánlom, ha szereted a családi sorozatokat, akkor meg pláne, ha The Big Bang Theory rajongó vagy, és emellett hiányzik a ‘2000-es évek legjobb komédiája, a Már megint Malcolm.

1227 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here