Főoldal Érdekességek Ajánló Egyenesen át – A magyar mozik is bemutatják Nina Dobrev új filmjét

Egyenesen át – A magyar mozik is bemutatják Nina Dobrev új filmjét

0
Oszd meg!

Annak idején Nina Dobrev azért lépett ki elsősorban a Vámpírnaplókból, mert szeretette volna beizzítani a mozis karrierjét is. Az Egyenesen át című hátborzongató horrorfilm volt az egyik, amit azóta leforgatott.

Ami a projektet még érdekesebbé teszi, hogy az 1990-es Egyenesen át film folytatásának tekinthető, hiszen az eredeti filmből ismerős Nelson is visszatér Kiefer Sutherland megformálásában.

Dobrev mellett többek között Ellen Page, Diego Luna, James Norton is szerepel a filmben. Sőt, itt lesz az MTV Awkward – Kínos sorozatából ismert Beau Mirchoff is.

A magyar mozis premier 2017. szeptember 28-án esedékes, alább megnézhetitek a trailert, a magyar plakátot és a film leírását is.

Néhány orvosegyetemista bátor és őrült kísérletre szánja el magát. A halál utáni élet érdekli őket, hát próbaképpen meghalnak. Mindez persze laboratóriumi körülmények között zajlik, a barátaik meg ott vannak mellettük, és a megfelelő pillanatban mindig újraélesztik őket.

De lassacskán rá kell jönniük, hogy a bátorságuk vakmerőség volt. Átjutottak a túloldalra, és sikerült visszajönniük, de valami olyasmit hoztak magukkal, amire nem készültek fel. A halál ott marad velük, és hiába élnek, nem tudnak megszabadulni tőle…

A 90-es évek egyik legizgalmasabb pszicho-thrillerét álmodták újra és pörgették fel a fiatal alkotók – akik az akkori film egyik sztárját, Kiefer Sutherlandet is meggyőzték, hogy a modern változatban is térjen vissza.

egyenesen-at

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here