Főoldal Hírek Chloe Grace Moretz-et durván megalázták egy forgatáson!

Chloe Grace Moretz-et durván megalázták egy forgatáson!

0
Oszd meg!

Chloe Grace Moretz már régi motoros a színész szakmában, gyerekkora óta sorra forgatja a filmeket. A színésznő nemrég a Variety magazinnak nyílt meg, és mesélt el egy bicskanyitogató történetet.

A színésznő nagyon ronda szexizmus áldozata lett egy forgatáson, ami párosult azzal is, hogy a fiatal lány törékeny önképét próbálta meg romba dönteni a partnere. Így mesélt erről Moretz:

Ez a srác a pasi-jelöltemet alakította, és azt mondta nekem << Sosem randiznék veled a való életbeny >>, mire én << Mi van? >>. Erre ez volt a válasza: << Jah, túl nagy vagy nekem, az én méreteimhez >> Nehéz volt utána visszamenni a kamerák elé, és úgy tenni, mintha érdekelne a srác. Nagyon, nagyon nehéz...”

chloe-kick-ass

Moretz akkor volt 15 éves, a srác pedig a húszas éveiben járt. Nevet nem árult el, sem azt, hogy melyik filmről volt szó. Azt viszont elmesélte, hogy miután az eset megtörtént nagyon kiakadt, nem csak ő, hanem a bátyja is, akihez vigasztalásért fordult.

Mindez azért is olyan szomorú, mert egy 15 éves lány önbecsülése nagyon ingadozó, pláne ha valaki már akkor is rivaldafényben él. A partnerének – aki akkor már egy felnőtt férfi volt – abszolút nem lett volna joga így megalázni szegény Chloe-t. Viszont minden elismerésem a színésznő felé, amiért elmesélte ezt a történetet. Bízzunk benne, hogy mással már nem történik meg.

És ki lehetett a srác, aki megalázta Chloe-t a forgatáson? Itt olvashattok egy nagyon részletes okfejtést, ami alapján Wesley Morgan lehetett a ludas, és az eset a Ha/Ver második részének a forgatásán történhetett.

wesley-morgan

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here