Újra otthon – Új romantikus komédia Reese Witherspoonnal

  0
  Oszd meg!

  Oké, gondolom ez nem meglepő: imádom Reese Witherspoon filmjeit. Egyszerűen zseniális ez a nő, az egyik kedvenc komikám. És már most biztos vagyok benne, hogy az új filmjét is imádni fogom. Erről szól:

  A nemrég elvált Alice (Rewse Witherspoon) új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik három feltörekvő fiatal filmessel, akik épp producert és nem mellesleg albérletet keresnek. Amikor anyja (Candice Bergen) unszolására Alice beleegyezik, hogy ideiglenesen beköltözzenek a vendégházba, meglepően jól alakulnak a dolgok. A kibővített családi idillbe azonban váratlanul betoppan a volt férj (Martin Sheen), aki hirtelen nem is tudja melyikükre legyen jobban féltékeny.

  A trailer alapján pedig kellően viccesnek és szórakoztatónak ígérkezik a film. Azért pedig még mindig rajongok, ha fiatalabb pasi – idősebb nő felállást kapunk. Még úgy is, hogy Reese legalább tíz évet letagadhatna a korából.

  A filmet 2017. szeptember 14-én mutatja be a Big Bang Media, alig várom már, hogy megnézhessem. Íme, a trailer, és az eredeti poszter.

  ujra-otthon

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here