Lazíts Kevin! – Kritika a Kevin Can Wait első 5 részéről

  0
  Oszd meg!

  Ebben a hónapban mutatja be a Humor+ Kevin James tavalyi sikersorozatát, szóval, gondoltam belenézek. A Lazíts Kevin főszerepében egy rendőr, aki 20 év szolgálat után nyugdíjba vonul. Azt hiszi, hogy most már csak pihenés vár rá, de ott van a három gyereke, a felesége, és a temérdek tennivaló.

  A sorozat tényleg azt adja, amit az ember elvár tőle a leírás alapján. Se többet, se kevesebbet. A Kevin James által alakított apa egy tipikusan lusta, nagydarab és vicces fazon, aki van annyira jópofa, hogy kedvelje az ember. És a sorozatban minden kiszámíthatóan működik: a feleség imádnivaló, Kevin haverjai már kevésbé, de vannak jó pillanataik. Három gyereke is van a főhősnek, közülük csak a legidősebbel foglalkoztak eddig különösebben, de érezhetően a kicsikben is van potenciál, csak ki kéne használni.

  "Pilot" -- Kevin James plays a newly retired police officer looking forward to spending more quality time with his wife and three kids, only to discover he faces much tougher challenges at home than he ever did on the streets, on the series premiere of KEVIN CAN WAIT, Monday, Sept. 19 (8:30-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured: Erinn Hayes, Kevin James. Credit: Dave Giesbrecht/CBS ©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

  5 részt láttam, és nem mondhantám, hogy beleszerettem a sorozatba, de mégis, jó volt nézni. Ellazítja és kikapcsolja az embert, néhol pedig okoz megmosolyogtató pillanatokat. A sorozat írói szerintem elég lusták, sok helyzetet nem aknáznak ki, és időnként elég gagyi volt a részek témája, és szerkezete, de legalább kaptunk pár jó poént.

  Magát a sorozatot pedig egyértelműen a színészek viszik a hátukon. Kevin James tényleg ért a komédiához, még mindig nagyon vicces a fazon. Erinn Hayes tökéletesen hozza a szerethető feleséget, és a Melissa & Joey-ból ismert Taylor Spreitler nagyon jól asszisztál az egészhez. Van még két kisebb gyerek is, velük az 5 részben nem igazán foglalkoztunk sokat. Chale pedig (a tinilány vőlegénye) iszonyúan idegesítő, nem csodálom, hogy képtelen őt megkedvelni Kevin.

  Értékelés: 8/10

  Erről a sorozatról nem igazán lehet hosszan írni. Tipikus, kiszámítható, és végtelenül agyzsibbasztó részeket produkált, de működik, mert a színészek eladják, és időnként vannak vicces és szerethető pillanatok is.

  A Lazíts Kevin nem váltja meg a világot, de érezhetően nem is törekszik rá. És még így is szerethető. Szerintem szinkronnal be is darálom majd az első évadot, ha éppen komédiára vágyom. Szerintem tegyetek vele ti is egy próbát, hátha megszeretitek.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here