Főoldal Érdekességek Érdekességek Ennyit arról, hogy Selena Gomez nem lett volna jó a 13 Reasons...

Ennyit arról, hogy Selena Gomez nem lett volna jó a 13 Reasons Why főszerepében

0
Oszd meg!

Pár hete debütált Selena Gomez új videoklipje, ami az egészen fülbemászó Bad Liar című dalához készült. Maga a klip pedig egészen zseniális lett.

Selena több szerepben is feltűnik, tulajdonképpen saját magába szerelmes (ha megnézed, megérted), de engem leginkább a gimis szerepe fogott meg. Selena ugyanis egy gimis diákot is alakít hitelesen a klipben, akit szemmel láthatóan szekálnak a társai.

Akik követték az elmúlt évek híreit tudhatják, hogy eredetileg a 13 okom volt filmnek készült, ahol Selenáé lett volna a főszerep, de végül sorozat lett belőle, és Hannah szerepét Selena már nem vállalta. Erről itt nyilatkozott bővebben.

Nos, bármennyire is zseniális volt Katherine Langford Hannahként, azért a Bad Liar videoklipje után egyértelműen kijelenthetem, hogy Gomez is zseniális lehetett volna a szerepben. Vagy csak én vagyok elfogult?

Ó, és pont a napokban hallgattam meg pár régebbi Selena Gomez dalt, és egyszerűen letaglózott, hogy mennyivel jobban énekel most. Tele van olyan magasabb hanggal ez a dal, amit a Disneys karrierje alatt nem tudott volna kiénekelni. Szuper látni a fejlődést.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here