Főoldal Hírek A Tv2 már azt se tudja mire illik büszkének lenni

A Tv2 már azt se tudja mire illik büszkének lenni

6
Oszd meg!

Ma egy érdekes posztot láttam a kormány weboldalán, az [origón], ahol egy cikkben a Tények nézettségét éltetik. Kijött ugyanis egy anyag, amiben arról esik szó, hogy a Tények milyen sikeres mostanság – az a Tények, ami a kormány csatornáján, a Tv2-n fut. No de mivel dicsekednek?

“A múlt héten egymás után háromszor, szerdán, csütörtökön és pénteken is többen nézték a TV2 Tények című hírműsorát 18-49 évesek korosztályában, az RTL híradóját.”

Értsd: 7 napból 4 napot nyert meg az RTL Klub Híradója

“Május első négy hetében összesen hétszer nyert a 18-49-es korosztályban a Tények.”

Értsd: Május első 4 hete az 28 nap. Tehát a 28 napból 21 alkalommal kikapott a nézettségi versenyben a Tények.

“2017-ben összesen 21 alkalommal verte meg ebben a korosztályban a TV2 Tények az RTL Híradót.”

Értsd: Az idei 148 napból, amikor megküzdött az RTL Híradó és a Tények, 127 alkalommal győzött az RTL a 18-49 éves korosztályban.

Értem én, hogy kötelező saját magunk fényezése, csak sajnos ezzel az anyaggal szerintem pont az ellenkezőjét sikerült elérnie a kormánynak. Ciki, no.

6 Hozzászólások

  1. Ezt én is láttam. És ugyanez volt a vélemény….2x is el kellett olvasnom, hogy most akkor mi van!? Ezzel mi volt a cél? No de mindegy…

    • Valószínűleg arra akartak utalni, hogy áprilisban már kevesebbszer kaptak ki, mint az év többi hónapjában, csakhát, eléggé furán jött ki nekik a lépés :D

  2. LOL, elég gáz, ahogy egymást próbálják támogatni a propaganda médiumok. Igazából csak (még jobban) lejáratják egymást.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here