Főoldal Érdekességek Érdekességek Lea Michele elárulta melyik Glee dalt gyűlöli a legjobban

Lea Michele elárulta melyik Glee dalt gyűlöli a legjobban

4
Oszd meg!

A Glee hat évada alatt Lea Michele ötszáznál is több dalban volt hallható, így nem is meglepő, hogy akadt olyan, amiért nem rajongott. Most elárulta, hogy melyikről is van szó.

“A legrosszabb szerintem a What Does the Fox Say volt. Akkoriban egy internetszenzáció volt a dal, mi pedig puppetekkel csináltuk meg. Egyértelműen ez volt a legkevésbé szeretetett dalom a sorozatban”.

Azért elárulta azt is, hogy mi volt a kedvence: “Úgy hiszem a legjobb a Somebody to Love, vagy a Don’t Stop Believin volt“. Milyen szimpatikus, hogy nem egy szóló dalt emelt ki.

És ha már gyűlölt dalok: a sorozat kreátora, Ryan Murphy egy korábbi interjúban elmonta, hogy a Gangam Style néha még rémálmaiban is üldözi őt, annyira nem akarta megcsinálni.

Mindebből az látszik igazán, hogy a FOX a sorozat utolsó éveire durván erőltette az aktuális slágerlistás dalokat és internetszenzációkat ahelyett, hogy Murphyék igazán belenyúlhattak volna a zenei tutiba, mint az első évad során, amikor megannyi különleges átdolgozást hallhattunk. Amikor tényleg új életet leheltek a dalokba – nem csak előadták őket.

4 Hozzászólások

 1. Hát igen, megértem, hogy tőle elég távol áll ez a dal, de szerintem a végeredmény az eredetihez képest jobb lett. A sorozatbeli dalokról pedig azt gondolom, hogy nyilván ahogy esett a nézettség, próbáltak sikerdalokkal új nézőket behozni vagy a régieket visszaszerezni. Ezt meg is értem, nekem is az általam ismert daloktól jött meg a kedvem az újabb részek megnézéséhez, bár közben lehet, hogy az addig ismeretleneket is megszerettem, csak azok nem vonzottak volna korábban, amikor még nem láttam a részt.
  Inkább ott volt a probléma, hogy a történetszál hiányosságai miatt a dalokra került a hangsúly. Ennek ellenére nagyon sajnálom, hogy vége lett, mert azóta is hiányzik valami hasonló zenés sorozat. Imádom Lea hangját, örülök is neki, hogy megmaradt a zene mellett. :)

  • Azért vették elő a friss dalokat, mert azoktól remélték a nagyobb legális dalletöltéseket az itunes-on (1 dollár volt asszem egy dal). Plusz már csak karaokéztak, nem kellett átalakítani sem, a régi klasszikus slágerek pedig drágábbak voltak, mint az újdonságok.
   Legalábbis én úgy tudom ez volt az oka.

   • Lehet, ebben nem vagyok jártas. Ettől függetlenül azért az utolsó évadban volt jónéhány olyan produkció, ami nekem nagyon tetszett.

    • Igen, ott nekem is. A hatodik szezonra érezhetően visszatért a kreativitásuk. Pont ezért sikerült egy élvezhető évaddal búcsúzni.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here