Lea Michele elárulta melyik Glee dalt gyűlöli a legjobban

  4
  Oszd meg!

  A Glee hat évada alatt Lea Michele ötszáznál is több dalban volt hallható, így nem is meglepő, hogy akadt olyan, amiért nem rajongott. Most elárulta, hogy melyikről is van szó.

  “A legrosszabb szerintem a What Does the Fox Say volt. Akkoriban egy internetszenzáció volt a dal, mi pedig puppetekkel csináltuk meg. Egyértelműen ez volt a legkevésbé szeretetett dalom a sorozatban”.

  Azért elárulta azt is, hogy mi volt a kedvence: “Úgy hiszem a legjobb a Somebody to Love, vagy a Don’t Stop Believin volt“. Milyen szimpatikus, hogy nem egy szóló dalt emelt ki.

  És ha már gyűlölt dalok: a sorozat kreátora, Ryan Murphy egy korábbi interjúban elmonta, hogy a Gangam Style néha még rémálmaiban is üldözi őt, annyira nem akarta megcsinálni.

  Mindebből az látszik igazán, hogy a FOX a sorozat utolsó éveire durván erőltette az aktuális slágerlistás dalokat és internetszenzációkat ahelyett, hogy Murphyék igazán belenyúlhattak volna a zenei tutiba, mint az első évad során, amikor megannyi különleges átdolgozást hallhattunk. Amikor tényleg új életet leheltek a dalokba – nem csak előadták őket.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here