Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Itt az ex-Fifth Harmony tag Camila Cabello első videoklipje

Itt az ex-Fifth Harmony tag Camila Cabello első videoklipje

3
Oszd meg!

Tavaly robbant a bomba, hogy Camila Cabello kiszáll az amerikai X-Faktorban felfedezett Fifth Harmony zenekarból. Ez leginkább azért volt nagy csapás a rajongóknak, mert a zenekar pont akkoriban futott be igazán. Cabello lelépése mégsem volt akkora meglepetés, pláne a nagyon sikeres Shawn Mendes duett után.

És milyen Cabello első önálló dala? A legjobb szó azt hiszem az érdekes, hiszen olyan, mintha két dalt gyúrtak volna egybe. Az első két perc egy cseppet jobban tetszik, mint az azt követő három, a kettő közti harmónia pedig nem is igazán adott. Mintha egy elcseszett mashup lenne az egész.

Maga a videoklip a szokásos: Cabello vonaglik benne és nagyon szexinek és gyönyörűnek akarják mutatni, de ezzel együtt sebezhetőnek. Összejött végülis amit akartak.

Van egy olyan érzésem, hogy a Crying in the Club a nyár egyik slágere lehet, de az idő majd eldönti, hogy a közönségnek önállóan is igénye van-e Cabello kisasszonyra. Kíváncsi leszek, ahogy arra is, hogy boldogul majd Cabello nélkül a Fifth Harmony.

3 Hozzászólások

 1. Kedves Tibi!

  Kisegítelek, ha már normálisan nem tudtál utána nézni annak, amiről úgy döntöttél cikket írsz.
  A videoklip két különálló számot mutat be, mindkét szám Camila debütáló lemezén lesz hallható.
  Az első két percet lefedő dal már külön, teljes egészében is kijött lyric videoval a klip megjelenése óta.
  Tehát, azért merész elcseszett mashupként jellemezni, de Te már csak tudod! ;)

  • Kedves A(nett)! Köszi az infót :) Viszont úgy hiszem a tényen ez nem változtat: ez egy videoklip, amiben elég elcseszett módon akartak két dalt vegyíteni, és eléggé látszik, hogy ez nem igazán jött nekik jól össze. És mivel a két dal összekapcsolása elég béna, szerintem nyugodtan lehet elcseszett mashupként jellemezni. Mert az is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here