Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika 5 gondolat a Riverdale első évadának a végéről

5 gondolat a Riverdale első évadának a végéről

1
Oszd meg!

Tegnap este megnéztem a Riverdale évadzáróját. Magáról a részről és a szezonról nem igazán van mit mesélni, nem sok minden változott a legutóbbi értékelésem óta. Viszont öt dolog feltűnt az évadzáróban, ezt most összegzem.

#1 – Riverdale-ben meleg hó esik?

Csak mert olyan lazán sétáltak alig felöltözve a hóesésben. Archie pedig a suliban pont úgy pólóban és kabátban rohangált, mint odakint. Oké, jól néz ki a hóeséssel teli kisváros, de most komolyan, télikabátról hallottak már?

riverdale-03

#2 – Végre már, hogy több Kevint kapunk

Az évadzáróban szerencsétlen Kevinnek alig több, mint egy mondat jutott, ennél azért többet érdemel a karakter. Szerencsére nemrég bejelentették, a második évadra Kevin már állandó szereplő lesz – ez talán azt is jelenti, hogy kap kiemeltebb önálló szálakat.

#3 – Bettyék családja indul a polgármesterválasztáson?

Betty nagy – és kissé erőltetett – beszéde után nekem rögtöm ez volt az első gondolatom. A polgármesterasszony egyre kevésbé tudja a kezében tartani a dolgokat, nem lepne meg, ha Betty anyja és apja lecsapna a következő választáson.

riverdale-02

#4 – Cheryl, mit forgatsz a fejedben?

Az évadzáróban Cheryl öngyilkosságot kísérelt meg, de előtte gyorsan küldött egy sms-t Veronicának, és nagyon okosan csak akkor ugrott a jeges folyóba, amikor már megérkezett a segítség. Mire volt vajon jó ez az egész? És a házuk felgyújtása? Vajon valami fondorlatos terven töri az agyát, netán egyszerűen megőrült?

#5 – Ugye nem lesz Archie klisé a következő évadban?

Gondolom mindenkit a cliffhanger tart lázban, amivel én nem is foglalkozom, alap, hogy senki se hal meg. Viszont egy dolog böki a csőröm. Archie keze eltört, amíg megpróbálta megmenteni Cherylt. Hát nagyon remélem, hogy nem az lesz a második évad fő szála, hogy emiatt nem tud zenélni. Bizakodásra ad okot a fellépése.

1983 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Az utóbbi egy hétben néztem meg az első évadot, és már az elejétől fogva nagyon tetszett, de azt sosem hittem volna, hogy a végére így beszippant a dolog. A rajongásom akkor kezdődött, mikor Jughead (Cole) több szerephez jutott, onnantól végig ő volt a kedvencem azzal a fura különc stílusával. Korábban nem ismertem Cole-t, gyerekként nem volt Disney csatornánk és nem is találkoztam a sorozatával, csak így hallomásból, aztán utánanéztem a srácnak, és akkor derült ki nekem, hogy ő már “szerzett magának nevet” a szakmában. Szóval nekem ő nagyon bejött, szerintem irtózatosan jól néz ki, jól játszik, és abszolut imádtam Betty-vel.
    Rajta kívül a többiek is szimpatikusak persze, mindenkinek volt valami külön sztorija, amit nagyon szerettem, szóval most várom a folytatást októberben. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here