Főoldal Érdekességek Ajánló The CW újoncok: Life Sentence — Lucy Hale új szerepben!

The CW újoncok: Life Sentence — Lucy Hale új szerepben!

2
Oszd meg!

Hála a jó égnek a The CW sem tudott ellenállni Lucy Hale új sorozatának, így a Pretty Little Liars sztárja nem fog sokáig hiányozni a képernyőről. Öröm az ürömben, hogy a premier csak midseasonben várható. És miről szól a sorozat? Íme, a Sorozatjunkie leírása:

Komikus dráma egy halálos rákkal diagnosztizált fiatal nőről, aki miután kiderül, hogy meggyógyult, meg kell tanulnia szembenézni azon döntéseivel, amiket “élj úgy, mint aki bármikor meghalhat”-elvei mentén élte életét az elmúlt években. Például azzal, hogy feleségül ment egy férfihoz, akit alig ismert. És, ha mindez nem lenne elég, azzal is szembesül, hogy a tökéletesnek tűnő családja valójában nem is tökéletes, mindössze haldokló énje előtt titkolták az összes problémáikat.

Úgy szeretem azt, ha egy sorozat bemutatása előtt minden összejön: szimpatikus történet, imádnivaló színészek és egy figyelemfelkeltő trailer. No kérem, a Life Sentence mesterhármast hozott össze.

A trailert nézve teljesen átéreztem a hősnő nehézségeit – akárcsak a családtagjaiét. Kétségkívül ha rákos beteg van a családban az mindenkit megvisel, erről a témáról beszélni kell, egy ilyen szenzációs gyógyulás után pedig csak még érdekesebb lehet a helyzet. Csak könyörgöm, ne játsszák el, hogy kiújul a rák.

Ó, és ami a színészeket illeti: külön köszönet Jayson Blair-ért. A srác már a The New Normal óta nagyon hiányzott a képernyőmről.

2 Hozzászólások

  1. Nekem is nagyon bejött a trailer alapján, csak az a baj, hogy valahogy nem tudom elképzelni, hogy mondjuk az 1. évad után mivel lehetne folytatni. Már, ha berendelik. Bár ez még nagyon messze van.

    • Igen, ez így nagyon minisorozatnak tűnik, előttem sem világos hogy lehet ebből hosszútávú sorozat. Max ha előveszik a “jajj, kiújult a rákom” kártyát, ami iszonyat rosszul hangzik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here