Főoldal Hírek The CW újoncok: Dynasty — Szex, pénz és cicaharc

The CW újoncok: Dynasty — Szex, pénz és cicaharc

1
Oszd meg!

Ahogy az várható volt, a The CW berendelte a Gossip Girl készítőinek az új sorozatát, ami a klasszikus Dinasztia feldolgozása. A premier ősszel várható. Íme, a történet, aminek a forrása a Sorozatjunkie:

A klasszikus sorozat alapján (itthon: Dinasztia), egy karizmatikus és ravasz fiatal nőről, aki apja globális cégénél számít igazgatói állásra, azonban kiderül, hogy a családi összejövetelen nem ezt jelenti be apu, hanem új feleségét mutatja be, aki majdnem olyan fiatal, mint a lánya, és egyáltalán nem tipikus pénzleső nő, hanem valóban szereti a férfi. A lány persze minden erejével azon van, hogy keresztbe tegyen a frigynek.

https://youtu.be/Uxacuu_vg8Y

Csak így leírva abszolút felkeltette a figyelmem a sorozat. Szeretem, ha valami szappanos, a szereplőgárda is érdekes, a Victoriusból például itt van Elizabeth Gillies és Nathalie Kelley is, akit nagyon megszerettem az UnREAL-ban.

Viszont megnéztem a trailert… Ez a pár perc nagyon tömény volt, nem igazán tudtam megkedvelni egyik központi női karaktert sem. Oké, nem tagadom, a belebegtetett LMBT szál felkeltette a figyelmem, de van egy olyan érzésem, hogy az is inkább eltúlzott lesz, mintsem élvezhető.

A pilotot mindenképpen megnézem, az esélyt megadom, de van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz a kedvenc új sorozatom.

1 hozzászólás

  1. Nagyjából ugyanez a véleményem. A leírásból nekem is teljesen más jött le, és így a trailer is csalódás volt. A pilot kap egy esélyt, aztán majd elválik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here