Főoldal Érdekességek Érdekességek Együtt a csapat! Íme, az összes Négyen egy gatyában reunion

Együtt a csapat! Íme, az összes Négyen egy gatyában reunion

0
Oszd meg!

Már több, mint tizenkét éve, hogy bemutatták a mozik a Négyen egy gatyában című filmet, ami alaposan beindította a főhősök karrierjét. És kikről is van szó? Amber Tamblyn (Isteni sugallat), America Ferrara (Ugly Betty), Alexis Bledel (Gilmore Girls) és Blake Lively (Gossip Girl). Mindannyian a mai napig ismert és szívesen foglalkoztatott színésznők.

Azt pedig rajongóként szuper látni, hogy a színésznők milyen szoros köteléket alakítottak ki a forgatás során, és tényleg egymás legjobb barátaivá váltak – akárcsak a filmben. A kapcsolatot pedig ma is tartják, sőt, időnként közösen meg is jelennek eseményeken. Íme, pár megörökített csodás pillanat!

"Paint It Black" New York Premiere - After Party LA Film Festival Premiere Of Tangerine Entertainment's "Paint It Black" - Arrivals Amber Tamblyn And America Ferrera Promote New Book "Dark Sparkler" At AOL Build "Regrets" Off-Broadway Opening Night "Bang Ditto" By Amber Tamblyn Book Release Party Sponsored By Akvinta Vodka negyen-egy-gatyaban-reunion-06 negyen-egy-gatyaban-reunion-07 negyen-egy-gatyaban-reunion-08 negyen-egy-gatyaban-reunion-09 negyen-egy-gatyaban-reunion-10 negyen-egy-gatyaban-reunion-11 negyen-egy-gatyaban-reunion-12 negyen-egy-gatyaban-reunion-13 negyen-egy-gatyaban-reunion-14

2632 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here