Főoldal Egyéb Magyarország a 8. helyen végzett – Portugália megnyerte az Eurovíziót!

Magyarország a 8. helyen végzett – Portugália megnyerte az Eurovíziót!

2
Oszd meg!

Ma este lement az Eurovíziós Dalfesztivál döntője, ami igazi érzelmi hullámvasút volt számunkra. Az eredményhirdetésnél ugyanis a szakmai zsűri pontjai alapján igazán hátul kullogtunk, viszont!

A nézőktől 152 pontot kaptunk, ami rögtön a nyolcadik helyre repített minket! Bizony, nem csalás, nem ámítás, Jocinak sikerült az, amit olyan sokan lehetetlennek hittek: ezzel a különleges dallal sikerült minket elrepítenie a top10-be.

Iszonyú boldogság mindez, szerintem mindannyian nagyon büszkék lehetünk Jocira, és erre az eredményre. Olyan jó érzés, hogy ilyen szuper helyezéssel zárhattuk az estét.

És ki nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált? Portugália és Bulgária küzdött nagyon keményen, de egy hatalmas hajrá után a nemzeti zsűri és a közönségszavazatok alapján is Portugália lett az Eurovíziós Dalfesztivál győztese. Elég megosztó ez a dal, teljesen más, mint az Eurovízió korábbi győztes dalai. Nem mondom, hogy ez lett a kedvencem, mást szívesebben láttam volna győztesként, de Salvador Subra győzelme miatt sem ontok könnyeket.

Isteni volt ám ez az Eurovízió, Joci nyolcadik helye miatt pedig aztán tényleg van minek örülni!

2462 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Kicsit megijedtem az elején, amikor szinte senki nem adott pontot, de reméltem, hogy a közönség máshogy gondolta, és végül szerencsére így is lett. Nagyon örülök Joci nyolcadik helyének, és szerintem nagyon meg is érdemelte. Nagyon jól adta elő most is, volt benne erő, érzelem, sokkal erőteljesebbnek hatott, mint amikor a Dalban énekelte.
    A döntőn amúgy nagyon jól szórakoztam, az elődöntők után volt pár dal, ami megtetszett, szóval jó volt őket újra hallani. A nyertes dal nekem személy szerint nem volt a kedvencem, de nem is mondom, hogy rossz lenne, viszont nem gondolnám, hogy reális, hogy ekkora fölénnyel győzött.

  2. Nem teljesen igaz, hogy teljesen más, mint az eddigi nyertesek, inkább más, mint a 2000 utáni nyertesek kb. Még az Eurovízió első pár évében voltak ilyen jellegű győztes dalok. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here