Főoldal Hírek Pápai Joci tovább jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe!

Pápai Joci tovább jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe!

2
Oszd meg!

Ma este láthattuk az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjét, ami számunkra leginkább egy dolog miatt végtelenül izgalmas: vajon Pápai Joci bejut a döntőbe?

Nos, szerencsére az eredményhirdetésnél nem kellett sokat várnunk, minket mondtak negyediknek, így most már mindenki megnyugodhat: Joci bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe!

Kétségkívül büszkék lehetünk, mert ez a továbbjutás nagyon megérdemelt volt, szerintem Joci hatalmasat alakított a színpadon. Jó volt a színpadi kép, Joci zseniálisan énekelt, a dal még mindig király, és egyszerűen isteni volt hallani a magyar éneket a színpadon.

Szombaton tehát tovább szurkolhatunk Jocinak. Részemről már most nagyon büszke vagyok, hiszen akárhol is végzünk szombaton, már a döntőbe jutni is hatalmas teljesítmény volt. Ha netán lemaradt volna valaki Joci zseniális teljesítményéről, íme, a videó, ahol bepótolhatjátok. Szerintem érdemes.

2 Hozzászólások

  1. Egyedül azt sajnálom, hogy a kommentátorok minősíthetetlenek. Kb. mintha maguknak otthon kommentálnának, nagyon személyeskedőek, Freddie pedig szerintem életében először néz Eurovíziót úgy, hogy ő nem induló. Nagyon látszik rajta, hogy nem ért hozzá, míg Kriszta azért jobban ki van művelve a témában. Szóval ez így nagyon nem jó, én azt mondom, hogy a legjobb választás ByeAlex lenne Freddie helyére, már ha mindenképpen olyan ember kell, aki már indult korábban. Ő is megmondaná a véleményét, de ő legalább humoros, jófej, fiatalos, szóval az, amire az M1 most törekedni akart ezzel az Elővízióval, Tatár Csillával, meg Freddie-vel úgy összességében.

    • Egyet kell értenem veled :( Freddie szerintem is borzasztó, a véleményére meg aztán pláne nem vagyok kíváncsi. Még Gundi is ritkán engedte meg magának a személyeskedést, pedig neki annyi év tapasztalattal lett volna mire mondogatni :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here