Riverdale: Íme, Jason Blossom gyilkosa!

  0
  Oszd meg!

  Csütörtökön leköszön a Riverdale első évada, de szerencsére már a 12. részben elárulták az első évad fő rejtélyét: azt, hogy ki Jason Blossom gyilkosa.

  A készítőknek pedig jár a pacsi, hiszen a nevet elmondták ugyan, de a miért nem lett tisztázva, szóval, lesz még itt izgalom. Aminek kifejezetten örülök, mert pár rész elteltével már tényleg érdekelt, hogy ki ölte meg a srácot, a miértek pedig ezek után csak még inkább izgatnak.

  Figyelem! A poszt innentől kezdve tele van spoilerekkel!

  riverdale

  Szóval, a gyilkos nem más, mint Jason saját apja, Clifford Blossom. Apuci nem viccelt, fejbe lőtte saját tulajdon fiát, és amikor kiderült a tette, saját magát is felakasztotta, így aztán várhatjuk a választ.

  Kétségkívül érdekes megoldás volt ez így, nekem speciel tetszett a dolog. Igen, elég WTF, hogy egy apa megölje a fiát, de pont emiatt működhet a továbbiakban a széria, hiszen ki ne lenne kíváncsi a miértekre. És engem az is érdekel, hogy mi lesz ezúttal Cheryllel. Mondjuk, az anyja sem százas, szóval…

  Érdekességként a készítők elárulták, hogy amikor elkezdték írni az évadot, ők sem tudták, hogy ki legyen a gyilkos. Egy ideig FP Jones (Jughead apja) és Hal Cooper (Betty apja) volt a lehetséges gyilkosuk, de gondolkodtak Cherylen is.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here