Közös filmben retteg Mandy Moore és Claire Holt – Jön a 47 meters Down

  0
  Oszd meg!

  Tavaly hatalmas siker volt Blake Lively cápás horrorja, így nem is meglepő, hogy újra hasonlóval próbálkoznak. A film főszerepeiben két jól ismert sorozatos színésznő, Mandy Moore (This is Us) és Claire Holt (The Originals) látható.

  A történet középpontjában két testvér, Lisa és Kate, akik egy nyári vakáció során hajóra szállnak, és leeresztik őket egy ketrecben a víz alá, cápa lesre. A kötél azonban elszakad, a lányok a tenger fenekén rekednek, a cápák pedig agresszíven köröznek körülöttük – és csak 1 órányi levegőjük van.

  A film története teljesen kikészít. Ez a lehető legfélelmetesebb rémálom a világon. A forgatások során két másodpercre sem tudtam megválni az oxigénmaszkomtól, rögtön hiperventilláltam” – nyilatkozta Mandy Moore.

  Alább megnézhettek egy trailert is a filmből, azon nagyon átjön, hogy Mandy és Claire mennyire rettegnek a szitutól, ami lássuk be, tök jogos. Van egy olyan érzésem, hogy nagy siker lesz ez a horror. A premier 2017. június 16-án esedékes Amerikában – hazai bemutatóról nem láttam még infót.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here