Főoldal Hírek Olaszország lehet az Eurovíziós Dalfesztivál győztese?

Olaszország lehet az Eurovíziós Dalfesztivál győztese?

3
Oszd meg!

A fogadóirodáknál az olasz induló, Francesco Gabbani az egyik legnagyobb esélyes! Ami nem is meglepő, hiszen az Occidentali’s karma dal egyre nagyobb nézettségi rekordokat döntöget a közösségi médiában és a Youtube-on egyaránt.

A dal tényleg fülbemászó, az énekes is meglehetősen karizmatikus (és helyes is), a hangja pedig pofátlanul jó. Ugyanezen tulajdonságok adottak voltak Freddie-nél is tavaly, és hát, emlékszünk, hogy végződött számunkra a verseny.

Francescónál viszont előny lehet a bugyuta tánc, ami a videoklipben is feltűnik, ha pedig a színpadon megjelenik a majom, akkor az már bőven felkelti az emberek érdeklődését. A jópofa dal amúgy azon nyugati kultúrát gúnyolja ki, akik keletben látják a lelki békét.

1159 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Nagyon szeretem a dalt, és amúgy a tánc volt az egyik dolog, ami miatt megmaradt bennem elsőre. Nem ismerem a többi ország dalát, de szerintem tényleg komoly ellenfél lesz! :)

  2. Nem rossz ez a dal, de hiányzik belőle az a különlegesség, egyediség, amit egy győztes daltól elvárnék.
    Nagyon jól ismerem az összes dalt, és ez az én listámon a 11. helyen áll, ami nem rossz, hiszen 15 dalt is kimondottan szeretek.Mindenki figyelmét felhívnám az ír versenydalra /Brendan Murray-Dying ti Try/, ami szerintem csodálatos.

    • Köszi az ajánlást, meg fogom hallgatni. Bevallom próbáltam jobban megismerni őket, de inkább azokba hallgattam bele, amiket a fogadások alapján erősnek ítélnek. Kíváncsi leszek a mezőnyre, lehet idén is meglepetéssel zárul végül, tavaly is mindenki az oroszt várta az első helyre, aztán nem úgy lett. Lehet, hogy jót is tenne a versenynek, mert elég lelombozó lehet a versenyzőknek, ha esélyük sincs egy-egy favorit mellett.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here