Főoldal Hírek Király hír és menő képek az Utódok 2. rajongóinak

Király hír és menő képek az Utódok 2. rajongóinak

0
Oszd meg!

Végre kiderült, hogy mikor debütál az Utódok nagyon várt második része! A jeles pillanat 2017. július 21. lesz, ráadásul rögtön öt csatorna is műsorára tűzi a filmet. Egy időben a Disney Channel, az ABC, a Disney XD, a Freeform és a Lifetime nézői is megnézhetik, így vélhetően hatalmas nézettsége lesz majd.

A napokban pedig még jobban beindul majd a promóció, érkezni fog egy videoklip a Ways to Be Wicked dalhoz, amiben több sosem látott jelenet is helyet kap majd, ennek a premierjére április 30-án kerül sor a Disney csatornán.

Az Utódok második részében a négy főhős visszatér Az elveszettek szigetére, és bemutatkoznak új gonoszok is, akik könnyedén tönkre tehetik a srácok nehezen megtalált boldogságát. A legismertebb új csatlakozó China Anna McClain az A.N.T. Farmból, ő Umát, Ursula lányát alakítja majd. De itt lesz Dizzy is, Hamupipőke gonosz mostohatestvérének a lánya Ann Catchcart alakításában.

SOFIA CARSON, BOOBOO STEWART, CAMERON BOYCE, DOVE CAMERON, MITCHELL HOPE CAST OF "DESCENDANTS 2" THOMAS DOHERTY, CHINA ANNE MCCLAIN, DYLAN PLAYFAIR SOFIA CARSON, CAMERON BOYCE, CHINA ANNE MCCLAIN, DOVE CAMERON, BOOBOO STEWART

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here