Hope Klinika – Új kórházas sorozat a Story 4 műsorán

  0
  Oszd meg!

  A Story 4 egy régóta várt sorozatot mutat be itthon. 2017. május 1-jén startol a Saving Hope, magyar keresztségben Hope Klinika.

  Kanadában eddig 5 évad és 73 rész készült a szériából, ami itthon valószínűleg hamar kipörög majd, hiszen minden hétköznap egy részt vetít majd. 16:55-kor megismétli az előző napot, míg 17:55-től jön az új rész.

  A kórházas sorozat főszerepében a Smallville-ből ismert Erica Durance látható, az első három évadban a The Originals sztárja, Daniel Gillies is főszereplő volt. Egy egészen szerethető szériáról van szó, a pilotról ide kattintva olvashatjátok el a véleményem, alább a sorozat magyar leírását nézhetitek meg, és egy trailert.

  A sorozatban a kórház orvosai és nővérei különleges esetekkel foglalkoznak, lélegzetelállító műtéteket végeznek és reménytelen helyzetekben reményt adnak.

  A központi alak Dr. Alex Reid doktornő, akinek a vőlegénye, a kórház vezető sebésze Dr. Charlie Harris, egy autóbaleset következtében kómába kerül az osztályon, ahol mind a ketten dolgoznak. Miközben Alex megpróbál a betegein segíteni, abban reménykedik, hogy Charlie hamarosan magához tér. A férfi eközben különös módon a kórházat „járja” és figyeli, ahogy Alex és a csapat bátor döntéseket hoz, hogy életben tartsák a reményt.

  Látható: 2017. május 1-től minden hétköznap 17:55-től a Story 4-en

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here