Főoldal Oldal Blog Tavaszi megújulás a Media Addicton!

Tavaszi megújulás a Media Addicton!

0
Oszd meg!

Ahogy észrevehettétek, az elmúlt két napban nem volt frissítés az oldalon. Kellett egy kis megújulás, de igazából a háttérben zajlottak komolyabb munkák, amik miatt le kellett állítani az oldalt.

12 gigabájtnyi kép gyűlt fel az oldal tárhelyén, ami javarészt a thumbanileknek volt köszönhető. Egy átlagos kép feltöltésével ugyanis témától függően akár 12 thumbanil kép is keletkezik, ezek láthatóak például a főoldalon, vagy az oldalsó sávban a cikkajánlónál.

Úgyhogy mindezt rendbe tettem a háttérben, mert már betelt a tárhelyem, és plusz pénzt kellett fizetni érte, így viszont szerencsére rendben vagyunk. Az új téma mellett is praktikai okok döntöttek: ezt sikerült úgy beállítanom, hogy egy feltöltött képből “csak” 5 thumbanilt csináljon, ugyanez a szám az előző külsőnél 12 volt. Így rengeteg tárhelyet spóroltam meg, ami anyagi megkönnyebbülést is jelent. (Oké, ez elsősorban nekem számít valamit :))

Szóval, ennyit a technikai okokról. Bízom benne, hogy a téma elnyeri a tetszésetek, mint mondjuk az új mozgó fejlécünk. A háttérben kisebb igazítások, módosítások még történhetnek.

media-addict-fejlec

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here