Tavaszi megújulás a Media Addicton!

  0
  Oszd meg!

  Ahogy észrevehettétek, az elmúlt két napban nem volt frissítés az oldalon. Kellett egy kis megújulás, de igazából a háttérben zajlottak komolyabb munkák, amik miatt le kellett állítani az oldalt.

  12 gigabájtnyi kép gyűlt fel az oldal tárhelyén, ami javarészt a thumbanileknek volt köszönhető. Egy átlagos kép feltöltésével ugyanis témától függően akár 12 thumbanil kép is keletkezik, ezek láthatóak például a főoldalon, vagy az oldalsó sávban a cikkajánlónál.

  Úgyhogy mindezt rendbe tettem a háttérben, mert már betelt a tárhelyem, és plusz pénzt kellett fizetni érte, így viszont szerencsére rendben vagyunk. Az új téma mellett is praktikai okok döntöttek: ezt sikerült úgy beállítanom, hogy egy feltöltött képből “csak” 5 thumbanilt csináljon, ugyanez a szám az előző külsőnél 12 volt. Így rengeteg tárhelyet spóroltam meg, ami anyagi megkönnyebbülést is jelent. (Oké, ez elsősorban nekem számít valamit :))

  Szóval, ennyit a technikai okokról. Bízom benne, hogy a téma elnyeri a tetszésetek, mint mondjuk az új mozgó fejlécünk. A háttérben kisebb igazítások, módosítások még történhetnek.

  media-addict-fejlec

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here