Főoldal Hírek Hat részes minisorozatként folytatódhat a Veronica Mars!

Hat részes minisorozatként folytatódhat a Veronica Mars!

0
Oszd meg!

Már korábban is pletykálták, hogy folytatódhat a Veronica Mars, most pedig újabb hírek láttak napvilágot. A sorozat eredeti kreátora, Rob Thomas egy hat részes minisorozatban gondolkodik, az ötlete is meglenne rá, és a színészek is nyitottak, de…

veronica-mars-ew-01

Felmerült egy probléma, amit nehézkes lesz megoldani. A Veronica Mars szereplői igencsak elfoglalt színészek, különösen Kristen Bell, aki mozifilmekben szerepel és saját sorozata is van. Ráadásul utóbbi jelentheti a legfőbb problémát.

Kiderült, hogy a produkciónak külön el kell kérniuk Bellt az NBC-től, akik a színésznő sorozatát, a The Good Place-t adják. És miután ők ha engedélyt adnak Kristennek a projektre, csak aztán kezdődhetnek meg igazán az időpontegyeztetések, hogy mindenkinek jó legyen. Kétségkívül nehezített pálya.

veronica-mars-ew-03

És akkor csak halkan jegyzem meg: én személy szerint nem igazán örülnék a folytatásnak. A Veronica Mars első három évada csodás emlékként maradt meg bennem. Újszerű volt és nagyon eredeti, jól működött az egész. Viszont ahogy kikerültünk a gimis/fősulis közegből, és a filmben megmutatták a karakterek felnőtt életét, valahogy eltűnt a varázs, az a cuki adalék, hogy a szőke tinilány, akit lenéznek, megold minden bűnügyet. A film nyomasztó lett, és sok pontján unalmas.

Oké, ha lenne minisorozatos folytatás biztos sokakat boldoggá tennének vele, nekem pedig ugye nem lenne kötelező megnézni, de mégis, valahogy nem tudok drukkolni a létrejöttéért.

798 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here