Főoldal Hírek That’s So Raven spin-off: Minden, amit tudni lehet a Disney új sorozatáról

That’s So Raven spin-off: Minden, amit tudni lehet a Disney új sorozatáról

0
Oszd meg!

Egy újabb kultikus vígjátéksorozat folytatódik – avagy, kap spin-off sorozatot. Ezúttal a Disney Channel That’s So Raven sorozata lett a kiválasztott. Íme, amit eddig tudni lehet a Raven’s Home-ról:

ravens-home

– A főszerepben visszatér a Párduclányokból is ismert Raven-Symoné, hogy megismételje a szerepét. Vele tart Chelsea Daniels is, aki az eredeti sorozatban a legjobb barátnőjét alakította.

A két hősnő immáron a harmincas éveiben jár, San Franciscóban élnek és olyan elvált anyák, akik két-két gyereket nevelnek.

– Az élet akkor válik igencsak kaotikussá, amikor Raven gyerekei is felfedezik a különleges képességüket, amiket az anyjuktól örökölnek: képesek a jövőbe látni, ami viszont ritkán sül jól el.

A sorozat forgatása már elkezdődött, a Raven’s Home premierje pedig még idén várható. Azért is nagy szó ám, hogy Raven Symoné visszatért a Disney-re, mert azóta nyíltan felvállalta, hogy leszbikus. A nagy durranás már csak az lenne, ha mindez a sorozatban is megjelenne… Ki tudja, talán erre is sor kerülhet!

521 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here