Főoldal Hírek Átlépte az 5 milliós meghallgatást Pápai Joci Eurovíziós dala!

Átlépte az 5 milliós meghallgatást Pápai Joci Eurovíziós dala!

0
Oszd meg!

Bár A Dal fináléja után volt egy kisebb botrány, amiért nem Tóth Gabi nyert, de úgy tűnik, hogy olyan rosszul mégsem döntött az ország: Pápai Joci ugyanis egyre népszerűbb!

A külföldi bloggerek, vloggerek és Eurovízió nézők véleménye a legtöbb helyen igencsak pozitív Joci daláról, többen ki is emelték, hogy mennyire egyedi a hangzásvilága, és annak is örülnek, hogy magyarul hangzik el a dal.

A 62. Eurovíziós Dalfesztivál pár hét múlva, 2017. május 9. és 13. között kerül megrendezésre. Joci a második elődöntőben, május 11-én lép színpadra. Bízzunk benne, hogy legalább az elődöntőt sikerrel veszi, és bejut a végső döntőbe – amire amúgy minden esélye meg is van.

papi-joci

És hogy mit jelent számára az Origo? Erről így nyilatkozott: “Számomra ez egy életmű, az egész életemet összefogja ez a dal. Mindent én szereztem, és mindent ki tudtam magamból írni, ahogy akartam. A fájdalom, a bolyongás, a sértettség, az összefonódás és a zene szeretete, támasza az életemben mind fontos dolgok voltak, és mind benne vannak. Elcsépelt dolog lehet sokak számára, de az üzenet a remény. Semmi esetre sem szabad feladnunk, harcolnunk kell az álmainkért, vágyainkért. Nekem beteljesedett mindez, egy álom vált valóra.

Igazán szuper olvasni Joci szavait. Ami pedig engem illet, továbbra is nagyon örülök, hogy ő képviseli hazánkat az Eurovízión. Csak lenne már az elődöntő estéje… :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here