Főoldal Hírek Így énekeli a Moana főcímdalát az X-Faktor egykori gyereksztárja

Így énekeli a Moana főcímdalát az X-Faktor egykori gyereksztárja

0
Oszd meg!

Ugyan az Amerikai X-Faktor nem volt olyan hű de nézett a tengeren túlon, de több sztárt is kitermelt, akik még ma is igencsak népszerűek, mint a Fifth Harmony csapata.

Anno az akkor tizenhárom éves Diamond White is az X-Faktorban kezdte, Britney Spears mentoráltjaként végzett az 5. helyen. A kislányról már akkor tudni lehett, hogy mennyire tehetséges. Nézzétek csak!

Az elmúlt évek során Diamond karrierje is egyre feljebb ívelt. Megjelent egy EP a saját dalaival, emellett szerepet kapott pár filmben is tévésorozatban is. Leginkább a szinkronmunkái ismertek, többek között a Sofia the First, Transformes: Rescue Bots és a Phieneas and Ferb-ben hallhattuk. De olyan sorozatokban is szerepelt színésznőként, mint a Girl Meets World és a Black-ish.

Szerencsére az éneklést sem hagyta abba. Több feldolgozása is hallható Kurt Hugo Schneider Youtube csatornáján, egyik zseniálisabb, mint a másik. A Moana mese főcímdalát, a How Far I’ll Gó-t is felénekelte, amit már 1 milliárd 763 milliószor hallgattak meg. Ez aztán a siker!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here