Íme, a Szex és New York eredetileg tervezett főcíme!

  0
  Oszd meg!

  Réges régen (na jó, úgy tíz éve) még minden sorozatnak volt egy jópofa főcíme, amit ha meghallottunk, egyből a sorozatra tudtunk asszociálni. Mint például most, a Trónok harca esetében. No, anno a Szex és New York főcíme is ilyen ikonikus volt.

  szex-es-new-york

  Most viszont az EW jóvoltából kiderült, hogy eredetileg más főcímet tervezett a csatorna! Az originál variánsban Carrie egy kék ruhában vonult volna New York utcáin. A változás csupán ennyi, minden más egyezik a végleges rózsaszín tütüs variánssal.

  A sorozat ruhákért felelős designere, Patricia Field elárulta, hogy annak idején nagyon nehéz volt a producerekkel megértetni és elfogadtatni a tütü jelentőségét. “Sarah Jessica Parker és én is harcoltunk érte, mire Darren (a kreátor) azt mondta, Oké, de legyen egy másik ruha is lehetőségnek.

  Utólag is pacsi a hölgyeknek, amiért sikerült rávenniük a divathoz hozzá nem értőket, ez a tütü sokkal menőbb, és sokkal jobban passzol is Carrie-hez, ugye? Alább megnézhetitek az eredeti és a tütüs variánst a vélemény nyilvánításhoz.

  https://youtu.be/DpuQM7tAv0o

  https://youtu.be/1q8jyNc13GI

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here