Főoldal Érdekességek Érdekességek Nagyon pörög a Bűbájos boszorkák a Tv2 csatornáin

Nagyon pörög a Bűbájos boszorkák a Tv2 csatornáin

4
Oszd meg!

Nagyon úgy tűnik, hogy a Tv2 csoport egyik legjobban ismételhető sorozata a Bűbájos boszorkák. Nem is igazán van olyan csatornájuk, ahol ne adták volna le újra (és újra és újra) a sorozat részeit, most éppen a Prime-on fut hétköznap 13:00-tól. Alább egy promót is megnézhettek hozzá.

charmed

A Bűbájos boszorkák nekem is a tinikorom egyik legnagyobb kedvence volt, örülök, hogy még mindig adják a tévében, mert ez két dolgot jelent: megismerheti az új generáció, vagy éppen olyanok, akik régebben nem látták. És persze a nosztalgia faktor: néha csak jólesik leülni és újra megnézni, ugye?

Ami engem illet, én nem tartok az újranézésnél, nekem kell még jó pár év, hogy rávessem magam a Bűbájosokra, túl sok mindenre emlékszem még, így nem lenne olyan vicces.

Azoknak pedig akik újráznak vagy éppen most nézik először jó szórakozást kívánok! Ha pedig netán még nem láttad, akkor kezdj bele bátran, okkal lett itthon is kultikus a Bűbájos boszorkák.

4 Hozzászólások

  1. Meg sem tudom számolni, hányszor láttam, és általában, ha tudom, még most is belenézek az ismétlésekbe. Tulajdonképpen már tudom kívülről, de mégis élvezem minden alkalommal! :) Még emlékszem arra, amikor először láttam a tévében, akkor gimis voltam, és minden nap azt vártam, hogy láthassam délután az újabb epizódokat. Szerintem ez már biztos, hogy benne marad az örök kedvencek között.
    A tesómmal mindig megbeszéltük, hogy kinek melyik nővér a kedvence, nekem először Prue, aztán Paige volt, de mindegyiküket szerettem valamiért.

    • Pacsi! Ez nálam is így volt, mindig nagyon vártam a részeket – és örültem, hogy hétköznap vannak, és nem kellett hetekig szenvedni :D

  2. Nekem is örök kedvenc marad, az már biztos!! Bármikor újra tudom nézni. Így az ismétléseket is követem néha.
    De engem legjobban az lepett meg, hogy amikor a prime kezdte ismételni, akkor elég magas nézőszámot szállított. Ebből is látszik, hogy mennyien szeretik itthon.

  3. Oh még mindig kedvencem a sori ☺ igaz hogy megvan az összes évad összes része dvd-n de azért nézem a neten is + a prime -on is mikor engedi az időm . De amugy a sorozatot a Fox csatornán is ismétlik szóval 2 csatornán is lehet nézni 😆👍

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here