7+1 sorozatos tini karakter, aki szűzen akart az oltár elé állni

3

Akárcsak a valóságban, így a sorozatokban is vannak olyanok, akik elhatározzák, ha törik, ha szakad, ők bizony szüzen mennek férjhez. Most összegyűjtöttem 7+1 olyan karaktert, akinek sikerült is kitartania az elhatározása mellett. Igaz, egyiküknek sem volt egyszerű a dolga.

Figyelem! A posztban sajnos találtok némi iróniát, amit sajnálok, egyszerűen nem tudtam objektíven megírni az anyagot. Így a témára érzékenyek szerintem inkább ne olvassák el a posztot.

szuz-01

Haley James Scott (One Tree Hill)

Döntött, és véghez is vitte: Nathan három évadot várt, mire megkaphatta a lányt, aki cserébe amint kimondták a boldogító igent, nem sokkal teherbe is esett, mindezt tizenhét évesen. De hé! Legalább szűzen ment férjhez.

szuz-02

Cory Matthews (Boy Meets World)

Disney sorozat, így nagyon egyértelmű a választás. A sorozatban Topangával amint leérettségiztek, rögtön összeházasodtak, hogy eljöhessen végre a nászéjszaka.

szuz-03

Jane Gloriana Villanueva (Jane the Virgin)

Katolikus neveltetés és egy kicsapongó, sok pasival együtt lévő anya kellett ahhoz, hogy Jane bizony ne akarjon a házasság előtt szexelni. A sorozat pikantériája pedig ugye az, hogy szűzen esett teherbe: véletlenül megtermékenyítette egy orvosa fecskendővel.

szuz-04

Hannah Rogers (Everwood)

Szegény Hannah, kissé megszívta, mert amint a pasija, Bright (Chris Pratt alakításában) megtudta, hogy fogadalmat tett, dobta a csajt. Később újra összejöttek, de Brightnak tényleg nagyon kellett egy kis aktus, ezért meg is csalta szegény Hannaht.

szuz-05

Matt és Lucy Camden (Hetedik mennyország)

A sorozatban egy pap gyerekeit játszották, naná, hogy komoly dolog volt, hogy tényleg szűzen kelljen az oltár elé árulniuk. Volt mondjuk ott azért még ott rajtuk kívül öt gyerek, hát, nem sikerült mindenkinek kitartania, lett is lelkifurdalás meg önostorozás.

szuz-06

Donna Martin (Beverly Hills 90210)

A sorozat kreátora, Aaron Spelling volt Tori Spelling apukája, és a pletykák szerint az apuka követelte, hogy a lánya mutasson jó példát a képernyőn, és csak az esküvő után történjen meg az aktus. Emiatt szerencsétlen Donna folyamatosan elvesztette a pasijait, de a végén azért csak eljutott az oltárig – és az ágyig.

szuz-07

+1 Eden Lord (Kés/Alatt)

Ő egyértelműen a +1 kategória. Eden ugyanis tényleg szűzen akart férjhez menni, de számára mindez elég… egyedi meghatározás. Ahogy a sorozat során többször is elmondta, hogy ugyan a nunijába nincs behatolás, de a popsijába és a szájába boldogan beengedi a pasikat: és több tucattal meg is tette. Pechjére viszont a tényleg szüzességét lovaglás közben vesztette el, rohant is a plasztikai sebészhez, hogy visszavarrják a szűzhártyáját. Mert ugye az elhatározás nagyon fontos.

1432 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.3 hozzászólás

  1. Egy kis javítás: Haley és Nathan az első évad legvégén házasodtak össze és utána lefeküdtek egymással. Aztán volt egy kis problémájuk, majdnem végleg szét is mentek és a harmadik évad végén megújították csak az esküjüket, nem összeházasodtak. Aztán jött a baba.

Leave A Reply