Főoldal Hírek Demi Lovato szerint biztosan elkészül Camp Rock 3!

Demi Lovato szerint biztosan elkészül Camp Rock 3!

0
Oszd meg!

Már majdnem egy évtizede, hogy a Disney Channel bemutatta a Camp Rock – Rocktábor című filmjét, ami egy csapásra világsztárrá tette Demi Lovatót és a Jonas testvéreket. A sagából eddig két rész készült, a másodikat talán jobb is lenne elfelejteni.

camp-rock

Az utóbbi évek során többször is felmerült, hogy esetleg folytatnák, és érkezhetne a harmadik rész, ám komoly kijelentések nem hangoztak még el azután, hogy Demi az egészsége megőrzése érdekében lelépett a Disney Channeltől. Most viszont megtört a jég!

Pár nappal ezelőtt a Kid’s Choice Awardson Demi Lovato a vörös szőnyegen érdekes interjút adott, amit itt megnézhettek. Demi azt mondja benne, hogy szeretnék elkészíteni a Camp Rock harmadik részét, de nem egy átlagos Disney filmként.

camp-rock-3

Lovato ötlete alapján a Camp Rock 3 az Amerikai Pite és a Disney Channel találkozása lenne, tehát ennyiből el lehet képzelni, hogy durva poénokkal, meztelenkedéssel, netán szexualitással, és mindez megspékelve egy rakat zenével. Demi szerint a Jonas tesók is benne vannak a projektben.

Bár ez így nagyon jól hangzik, és tényleg zseniális lenne, ha elkészülhetne, de azért kicsit szkeptikus vagyok. A Camp Rock jogai szerintem a Disney-nél vannak, és kétlem, hogy ők hozzájárulnának mindehhez. Ettől függetlenül drukkolok, ennyi év után jó lenne együtt látni a bandát, pláne, ha nem egy Disney-kompatibilis, hanem valósághűbb forgatókönyvet rittyentenek.

21964 <- Az összes oldalletöltés 4 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here