Főoldal Hírek Új szakkommentátorokat kapott az Eurovíziós Dalfesztivál

Új szakkommentátorokat kapott az Eurovíziós Dalfesztivál

4
Oszd meg!

Idén váratlanul felmondott a köztévénél Gundel-Takács Gábor. A döntése valahol érthető volt, egyre kevésbé bírta elviselni az MTVA mai állapotát. Gundi helyére viszont mindenhová mást kellett keresni, így az Eurovíziós Dalfesztivál is új kommentátorokat kapott.

eurovision-01

Nagyon nehéz lesz Gundit helyettesíteni, ugyanis ő már összeforrt az Eurovízióval. Nem is emlékszem olyan Eurovízióra, ahol nem Gundi lett volna a kommentátor. Mindvégig vérprofi volt, minden infót átadott, sokszor szellemesen humorizált, a pontadások során pedig imádtam hallani, ahogy nekünk drukkol. Egyszerűen tökéletes munkát végzett.

Az MTVA döntése nyomán Gundi helyett két szakkomentátor várja majd a nézőket. Egyikük Rátonyi Kriszta, aki A Dal műsorvezetőjeként már bizonyított, és ritka gyorsan lett profibb, mint Tatár Csilla valaha. A másik kommentátor Freddie, aki tavaly képviselt minket az Eurovízión.

Utóbbi, mármint Freddie döntése előtt értetlenül állok. Ő egy szűkszavú srác, akit még soha nem hallottam egy műsorban sem két mondatnál többet beszélni. Egyszerűen nehéz elképzelni, hogy egy ilyen szerepkörben is megfelelően tudjon bizonyítani. De megadom az esélyt, hátha pozitív meglepetés lesz.

eurovision-02 eurovision-03

4 Hozzászólások

  1. Érdekes döntés, de kíváncsi vagyok rájuk, miközben nagyon sajnálom Gundit, mert nagyon szeretem a stílusát. Freddie-től szerintem olyan nézőpontot várnak, aki már egyszer végigcsinálta ezt, és esetleg tud valami olyat mondani a dolgokról, amit egy külső néző nem biztos.

    • Maga az ötlet, hogy egy Eurovíziót megjárt énekes legyen ott, szerintem jó ötlet, de akkor már inkább Ruzsa Magdi vagy Wolf Kati lett volna szerintem a jó választás, ők elég beszédesek.

  2. Nem is az a baj, hogy eddig szűkszavú srácnak tűnt, hanem hogy tavaly úgy jött haza az Eurovíziósról, hogy hát ő nem gondolta volna, hogy ott nem a dal a lényeg, hanem a politika megy, meg a szimpatizálás alapján kapnak pontokat az országok… vagyis úgy tűnik, hogy azon kívül, hogy volt kint egyszer, nem sok tapasztalata van a Dalfesztiválról, tehát emiatt kételkedem benne.

    • Teljesen igazad van, ezt el is felejtettem, pedig tavaly eléggé dühítő volt, hogy mindenfélét össze-vissza nyilatkozott. Így már még kevésbé örülök a döntésnek :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here