Főoldal Hírek Ilyen lesz a The Flash & Supergirl musical crossover

Ilyen lesz a The Flash & Supergirl musical crossover

2
Oszd meg!

Hamarosan ismét összeérnek a The Flash és a Supergirl szálai, ugyanis a The CW két legnézettebb sorozatának a szereplői ismét ellátogatnak egymás szériájába.

A nagy esemény 2017. március 20-án, a Supergirl végén veszi kezdetét, az attrakció pedig március 21-én, a The Flash aktuális részében várható, ahol Barryék próbálnak segíteni Karának.

A rész teljes egészében musical lesz, több eredeti dal is felcsendül majd, ezek egy részét a Crazy Ex-Girlfriend szerzői szerezték.

Ez a crossover leginkább a Glee-rajongóknak lesz hatalmas boldogság, ugyanis igazi reuinion várható. Főgonoszként feltűnik majd Darren Criss, és ugye azt se feledjük, hogy Melissa Benoist és Grant Gustin is a Glee-ben izzították be a karrierjüket.

Alább megnézhettek jó pár promóciós képet, és egy kis teasert is, ennyiből máris lehet sejteni, hogy igazán ütős részre számíthatunk.

https://youtu.be/Fm7idDOvdXE

the-flash-supergirl-01 the-flash-supergirl-02 the-flash-supergirl-03 the-flash-supergirl-04 the-flash-supergirl-05 the-flash-supergirl-06 the-flash-supergirl-07 the-flash-supergirl-08

2 Hozzászólások

  1. Nagyon várom már, és addigra be kell hoznom a lemaradásomat, főleg Supergirlből. Nem tudom még, hogy képzeljem el az éneklés részt pont ezekben a sorozatokban, de kíváncsi vagyok rá.

    • Olyan, mint egy musical, tehát random dalra fakadnak. Például mint a High School Musical, vagy a Moulin Rouge. Legalábbis, az eddigi sorozatos musical epizódok ilyenek voltak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here