Főoldal Hírek Loreen újra megpróbálkozik az Eurovíziós Dalfesztivállal

Loreen újra megpróbálkozik az Eurovíziós Dalfesztivállal

0
Oszd meg!

A svéd Loreen 2012-ben nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált az Euphoria című zseniális dalával. Idén Loreen újra jelentkezett a svéd “A Dal”-ba, a Melodifestivalen-be, hogy újra képviselhesse hazáját az Eurovízión.

loreen

Loreen először tegnap állt színpadra, de sajnos nem sikerült automatikusan a döntőbe jutni. Vigaszágas adásba került, Jövőhéten kell majd megküzdenie a “Second Chance Round” körben Anton Hagman Kiss You Goodbye című dalával, hogy a döntőben is megmérettethessen.

Az új Loreen dal szerintem nagyon profi, egyértelműen felkapja rá az ember a fejét, pláne a hangszerelése miatt. De nem tagadom, a látvány viszi el az egészet, mert a színpadi kép a táncosokkal egészen zseniális, még úgy is, hogy Sia videoklipjeit idézi meg a hangulat. Loreen ellenfele a pofátlanul jóképű Anton Hagman, akinek alább megnézhetitek az előadását. A dala szerintem elég semmilyen.

Ha Loreen jövőhéten nyer a Second Chance Adásban, akkor kerül be a Melodifestivalen március 11-én megrendezésre kerülő döntőjébe, ahol a már a top12 énekes mérkőzik meg a kijutásért.

651 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here