Főoldal Hírek Két rész után megbukott Katherine Heigl új sorozata, a Doubt

Két rész után megbukott Katherine Heigl új sorozata, a Doubt

0
Oszd meg!

Szegény Katherine Heigl, mostanság bukást bukásra halmoz. A legújabb sorozata, a Doubt mindössze két hétig maradhatott csak képernyőn, a CBS máris levette az adásáról. Nem is meglepő a döntésük, hiszen a pilot 0.8-as, míg a második rész megdöbbentően gyenge, 0.6-os demót hozott, ennél sokkal jobban teljesít a csatorna többi sorozata.

katherine-heigl

Heigl a Doubtban egy kemény ügyvédnőt alakított, aki beleszeretett az egyik védencébe, akit egy gyilkossággal vádolnak, és Heigl karaktere sem teljesen biztos abban, hogy a férfi ártatlan. A kritikák sajnos elég lehúzóak voltak a sorozatról, a kritikusok véleményeit összesítő Rotten Tomatoes-on is 52%-on áll a 100%-ból.

A sorozat kaszájában kétségkívül az a legrosszabb, hogy így Laverne Cox is lekerült a képernyőről. A Doubt úttörő volt, ugyanis ez volt az első országos amerikai sorozat, ahol transznemű karaktert mutattak be főszereplőként. Amerikában pont most zajlik egy komoly vita a transznemű emberek mosdóhasználatát illetően, így kifejezetten szomorú, hogy eltűnt a képernyőről a sorozat, hiszen a transzneműeknek igazi példakép lehetett volna Cox karaktere.

Arról sajnos nincs információ (vagy csak én nem találtam), hogy leforgatták-e az előzetesen berendelt tizenhárom részt, vagy csupán öt-hat készült el. A CBS tájékoztatása szerint talán a nyáron leadják a sorozat meglévő részeit, akkor kevésbé magasak a nézettségi elvárások.

laverne-cox

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here