Főoldal Egyéb Íme, 5 reality szereplő, akiből sorozatsztár lett

Íme, 5 reality szereplő, akiből sorozatsztár lett

0
Oszd meg!

Amerikában rengeteg reality műsor fut, ahová több ezren jelentkeznek azért, hogy híresek és elismertek lehessenek. Legtöbbjüknek max annyi jön össze, hogy hírhedtek lesznek, de akadnak azért olyan példák, amik erőt és reményt adnak a próbálkozóknak.

Összegyűjtöttem 5 sorozatsztárt, akik annak idején reality műsorokban kezdték a karrierjüket, mára pedig már elismert színészként keresik a kenyerüket.

MANHATTAN LOVE STORY

Annaleigh Tipton

Mint sokan mások, ő is a modell létben látta először a megoldást. Az America’s Next Top Model tizenegyedik évadában tűnt fel, ahol harmadik lett. A várva várt modell karrier döcögött, így a színészkedésre adta a fejét.

Több filmben kapott mellékszerepet, mint az Őrült, dilis, szerelem és a Hölgyek a pácban. Ezt követte egy nyolc részes vendégszerep az HBO Hung – Neki áll a zászló sorozatában. 2014-ben az ABC egy sorozatfőszerepet is rábízott, a Manhattan Love Storyét, ami sajnos hamar kasza lett. Azóta Tipton filmekben szerepel, de nemrég feltűnt két rész erejéig az Agymenőkben is.

Blake Jenner

Blake Jenner

Melissa Benoist ex-férje célirányosan keresett magának reality műsort. A The Glee Project második évadában tűnt fel, aminek a fődíja hét részes vendégszerep volt a Glee-ben. A szezont Blake meg is nyerte.

A Glee-ben Rydert alakította, a karakter pedig annyira meggyőzte a nézőket, hogy végül két évadon át maradt is. Jenner azóta már mozifilmekben is szerepel, sőt, rendez és ír is. Legutóbb a The Edge of Seventeenben alakított tinit Hailee Steinfeld oldalán. Azért sorozatozott is, a Supergirl két részében jött össze majdnem Karával.

Jaina Lee Ortiz

Jaina Lee Ortiz

Két évadot élt meg 2008 és 2010 között a Scream Queens reality, amit itthon Sikítófrász címen mutattak be. Ebben a műsorban színésznő jelöltek küzdöttek, hogy szerepet kapjanak egy horror filmben.

Itt tűnt fel Jaina Lee Ortiz is, akkoriban még Jessica Ortizként. Ugyan nem nyert, de ezután már több sorozatban is szerepet kapott, napjainkban pedig a FOX Rosewood-jában ő az egyik főszereplő.

Katharine McPhee

Katharine McPhee

Az énekesnői tehetségére hamar felfigyeltek, ő pedig magabiztosan jelentkezett is az American Idolba. Az ötödik évadban tűnt fel, és a harmadik helyig jutott, ami gyönyörű teljesítmény. Ugyan énekesként is szép sikert aratott az ezt követő években, de színészként is kipróbálta magát.

Pár vendégszerep után az NBC Smash sorozatában volt főhős, ahol egy imádnivaló lányt alakított, aki be akar törni a Broadwayre. Két évad után kasza lett, most viszont a CBS Scorpion sorozatában főszereplő, már 2014 óta. A sorozat jó nézettséget hoz, még évekig fogva tartja majd Katherine-t.

Matt Lanter

Matt Lanter

21 évesen Matt Lanter nekivágott Hollywoodnak, és legelőször a Manhut realityben tűnt fel. Ez egyértelműen az America’s Next Top Model pasi verziója volt, de nem túl sikeres, csak egy évadot élt meg.

Matt az elsők között esett ki, de itt kapta azt a tanácsot, hogy próbálkozzon inkább a színészettel. Így is tett, jöttek az első epizódszerepek a Pimaszok, a Titkok városa és a Hármastársak sorozatokban, majd a 90210 elhozta számára az áttörést, azóta több sorozat főszerepben és mozifilmben is feltűnt.

1485 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here