Íme, a Pretty Little Liars szerelmespárjainak a legszebb pillanatai

  0
  Oszd meg!

  Emlékeztek még a Pretty Little Liars fő szerelmespárjainak a történetére? Nos, ha valamilyen fontos részlet hiányozna, az alábbi videók segítenek emlékezni. Például arra, hogy Ezra évekig kamerával figyelte meg a (kiskorú) lányokat, és követte minden egyes lépésüket. De hát, ha arról van szó, hogy “ó, de szerelmes Ariába” akkor ugye ezt el kell felejteni? Bocsi, szarkasztikus-én kikapcsolva.

  ezria

  Íme, öt promóciós videó, amiben felelevenítik a Spoby, Haleb, Ezria, Emison és Paily szálak legjobb pillanatait. Utóbbinál pedig lehet is izgulni, hogy a sorozat végén Emily vajon Allison vagy Paige oldalán találja meg a boldogságot.

  A videók megtekintését azoknak is ajánlom, akik netán már kaszálták a sorozatot. Egész jól bemutatja, hogy mik történtek a párokkal az elmúlt évek során, és hol tart a kapcsolatuk most (az utolsó másodpercek mutatják azt). Új jelenetek úgy látom nem kaptak helyet a videókban, így ha valaki végignézte az eddig leadott részeket, spoilerekkel sem szembesülhet.

  A sorozat április 18-án tér vissza az amerikai FreeForm csatornára, már csak tíz rész van hátra. Itthon még az ötödik évad fut magyar szinkronnal, de napokon belül érkezik a hatodik.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here